ΣΗΜΑΔΟΥΡΕΣ

ΣΗΜΑΔΟΥΡΕΣ
Σημαδούρες για ασφαλή και νόμιμη κατάδυση. Άκρως απαραίτητες για να είστε ορατοί απο μακρια και για να αποφύγετε δυσάρεστα ατυχήματα. Σε διάφορα σχέδια και μήκη. Πολύ καλής ποιότητας και σε εξαιρετικές τιμές.
 

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΚΟΡΔΟΝΙ ΣΗΜΑΔΟΥΡΑΣ
  Σχοινάκι για καταδυτικές σημαδούρες, πάχους 4mm και μήκους 20m. Με πλαστικό γαντζάκι για γρήγορη σύνδεση-αποσύνδεση με την σημαδούρα. Κατασκευασμένο για να μην ποτίζει με νερό και βαραίνει. Πολύ καλής ποιότητας και μεγάλης αντοχής. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  2,50€
 • ΣΗΜΑΔΟΥΡΑ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ XIFIAS 501
  Σημαδούρα για κατάδυση Xifias 501. Κατασκευασμένη για να αντέχει στην αλμύρα και στον ήλιο. Διαμέτρου 38cm. Με ενσωματωμένη φουσκωτή σημαία. Διατίθεται μαζί με ειδικό κορδόνι 20 μέτρων. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  9,00€
 • ΣΗΜΑΔΟΥΡΑ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ XIFIAS 504
  Σημαδούρα για κατάδυση Xifias 504. Κατασκευασμένη για να αντέχει στην αλμύρα και στον ήλιο. Διαθέτει διπλό αεροθάλαμο. Με αποσπώμενη πλαστική σημαία. Διατίθεται μαζί με ειδικό κορδόνι 20 μέτρων. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  18,00€
 • ΣΗΜΑΔΟΥΡΑ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ XIFIAS 505
  Σημαδούρα για κατάδυση Xifias 505. Κατασκευασμένη για να αντέχει στην αλμύρα και στον ήλιο. Διαθέτει διπλό αεροθάλαμο και ανθεκτική υφασμάτινη προστατευτική θήκη. Με αποσπώμενη πλαστική σημαία. Φέρει τσέπη με φερμουάρ και ιμάντα για δέσιμο του ψαροτούφεκου. Διατίθεται μαζί με ειδικό κορδόνι 20 μέτρω..
  35,00€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2024
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question