ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ

ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ
Αναλώσιμα και αξεσουάρ που αφορούν την κατάδυση. Ανταλλακτικά για μάσκες, ψαροβελόνες, κόλλες για neoprene και πολλά ακόμα χρήσιμα προιόντα για τους φίλους των υποβρύχιων δραστηριοτήτων.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΚΟΡΔΟΝΙ ΓΙΑ ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΑ
  Σφιχτοπλεγμένο κορδόνι από πολυεστέρα υψηλής αντοχής, ομοιόμορφο σε όλο του το μήκος. Μας παρέχει την οικονομικότερη λύση σαν κορδόνι ψαροτούφεκου αλλά και ως γενικής χρήσης υλικό όπως για καλαδούρια ή ακόμη και μάνες παραγαδιών μεγάλων αλιευμάτων. Δεν στρίβει και επανατυλίγεται στα μουλινέ ή στα κα..
  0,20€
 • ΛΟΥΡΙ ΜΑΣΚΑΣ ΑΠΟ ΛΑΣΤΙΧΟ
  Λουρί ανταλλακτικό για μάσκες κατάδυσης, κατασκευασμένο απο ανθεκτικό λάστιχο με δοκιμασμένες αντοχές. Ιδανικό για κάθε τύπου μάσκες. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  2,80€
 • ΛΟΥΡΙ ΜΑΣΚΑΣ ΑΠΟ ΣΙΛΙΚΟΝΗ
  Λουρί ανταλλακτικό για μάσκες κατάδυσης, κατασκευασμένο απο ανθεκτική σιλικόνη με δοκιμασμένες αντοχές. Ιδανικό για κάθε τύπου μάσκες. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  3,50€
 • ΨΑΡΟΒΕΛΟΝΑ INOX 11cm
  Ψαροβελόνα ανοξείδωτη εξαιρετικής ποιότητας. Μήκους 11cm και διαμέτρου 6mm. Διατίθεται μαζί με πετονιά. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  5,50€
 • ΚΟΛΛΑ ΓΙΑ NEOPRENE
  Ειδική κόλλα για neoprene υφάσματα. Πολύ αποτελεσματική και ανθεκτική. Συσκευασμένη σε σωληνάριο βάρους 30gr. Ιταλικής κατασκευής. ..
  5,80€
 • ΨΑΡΟΒΕΛΟΝΑ INOX 18cm
  Ψαροβελόνα ανοξείδωτη εξαιρετικής ποιότητας. Μήκους 18cm και διαμέτρου 6mm. Διατίθεται μαζί με πετονιά. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  6,00€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2024
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question