ΣΕΤ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ SHORE JIGGING

ΣΕΤ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ SHORE JIGGING
Διαλέξτε το εκπτωτικό πακέτο προσφοράς (σέτ καλάμι με μηχανισμό) που επιθυμείτε για την τεχνική ψαρέματος Shore Jigging. Επωφεληθείτε άμεσα σε ποιότητα και τιμή, αποκτώντας το δικό σας ολοκληρωμένο πακέτο.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ SHORE JIGGING 1775
  Καλάμι: Tο νέο δίσπαστο Seriola 270SR της Shimatsu θα σας εντυπωσιάσει με τις δυνατότητες του. Είναι ένα καλάμι ιδανικό για την τεχνική του Shore Jigging, σχεδιασμένο απο την Shimatsu για απαιτητικούς ψαράδες. Κατασκευάστηκε απο υψηλής ποιότητας υλικό High Modulus Carbon, ώστε να παρουσιάζει ακριβές..
  163,00€
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ SHORE JIGGING 0684
   Καλάμι: Η σειρά καλαμιών Solpara για το Shore Jigging, συνδυάζει άριστα την ποιότητα της Major Craft με την τιμή, προσφέροντας δυνατές συγκινήσεις και ατέλειωτες ώρες ξεκούραστου ψαρέματος. Το νέο Solpara θα βγεί νικητής σε οποιαδήποτε μάχη έρθει αντιμέτωπο, αφού τα μοναδικά χαρακτηριστικά του..
  280,00€
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ SHORE JIGGING 0249
  Καλάμι: Τα Crostage είναι η σειρά που έχει αφήσει άφωνους τους φίλους του Shore Jigging. Ένα καλάμι πραγματικό όπλο, με την μοναδική ποιότητα της Major Craft. Σχεδιασμένο για σκληρή χρήση, το Crostage είναι αυτό που ζητάτε για να βγείτε νικητής στις μεγάλες μάχες που θα δώσετε. Απόλυτα ανθεκτικό στο..
  350,00€
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question