ΣΕΤ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ SHORE JIGGING

ΣΕΤ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ SHORE JIGGING
Διαλέξτε το εκπτωτικό πακέτο προσφοράς (σέτ καλάμι με μηχανισμό) που επιθυμείτε για την τεχνική ψαρέματος Shore Jigging. Επωφεληθείτε άμεσα σε ποιότητα και τιμή, αποκτώντας το δικό σας ολοκληρωμένο πακέτο.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ SHORE JIGGING 0249
  Καλάμι: Νέο δίσπαστο καλάμι ψαρέματος από την Sim Engineering, κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας Carbon και ιδανικό για τους λάτρεις του Shore Jigging, αλλά και τους κυνηγούς μεγάλων θηραμάτων. Το action του έχει μεγάλο εύρος και για αυτό είναι κατάλληλο για μεγάλη ποικιλία τεχνητών δολωμάτων. Έχε..
  137,00€
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ SHORE JIGGING 1775
  Καλάμι: Η Okuma τα κατάφερε ξανά. Μας παρουσιάζει το Okuma Tomcat Shore Jig, ένα καλάμι ψαρέματος ειδικά σχεδιασμένο για την απαιτητική τεχνική του Shore Jigging, σε πολύ προσιτή τιμή και με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής. Το Blank του κατασκευάστηκε απο 100% Carbon υψηλών πιέσεων 24 τόνων, για μεγά..
  155,00€
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ SHORE JIGGING 0684
   Καλάμι: Οικονομική και άκρως αξιόπιστη πρόταση της Ιαπωνικής εταιρίας για την τεχνική ψαρέματος του Shore Jigging. Το νέο Daiwa Procaster Game, είναι ένα καλάμι ειδικά σχεδιασμένο με δυνατή δράση κορυφής για την ρίψη πλάνων έως 120 γραμμάρια, κατασκευασμένο απο υψηλής ποιότητας High Modulus Ca..
  185,00€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2024
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question