ΣΕΤ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ SHORE JIGGING

ΣΕΤ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ SHORE JIGGING
Διαλέξτε το εκπτωτικό πακέτο προσφοράς (σέτ καλάμι με μηχανισμό) που επιθυμείτε για την τεχνική ψαρέματος Shore Jigging. Επωφεληθείτε άμεσα σε ποιότητα και τιμή, αποκτώντας το δικό σας ολοκληρωμένο πακέτο.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ SHORE JIGGING 0249
  Καλάμι: Οικονομικό και αξιόπιστο, το Shimano Vengeance Pg Xh αποτελεί μέρος της σειράς Power Game της ομώνυμης εταιρίας και δίνει λύση σε αυτούς που θέλουν να ψαρέψουν με ποιοτικό καλάμι σε προσιτή τιμή. Κατασκευασμένο απο γραφίτη ΧΤ40 με προσθήκη Geofibre για υψηλές επιδόσεις και αντοχές, απαραίτητ..
  155,00€
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ SHORE JIGGING 0684
   Καλάμι: Το SHIMANO NEXAVE DX PG XH είναι ένα πανίσχυρο καλάμι και δράση κορυφής, ειδικά σχεδιασμένο για ψάρεμα με τεχνητά δολώματα επιφανείας. Κατασκευασμένο απο γραφίτη υψηλών πιέσεων ΧΤ60 και εφοδιασμένο με οδηγούς Hardlite της Shimano για άριστη διαχείριση νήματος. Με εξαιρετικό φινίρισμα π..
  240,00€
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ SHORE JIGGING 1775
  Καλάμι: Ένα καλάμι ψαρέματος υψηλών επιδόσεων για την τεχνική του Shore Jigging. Το Shimano Blue Romance είναι κατασκευασμένο απο Carbon υψηλών επιδόσεων (HPC100) με προσθήκη Biofibre, για μεγάλες αντοχές σε υψηλές πιέσεις που θα δεχτεί το καλάμι απο ένα μεγάλο και δυνατό ψάρι. Μπορεί να διαχειριστε..
  335,00€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2021
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question