ΦΩΤΑ ΝΑΥΣΙΠΛΟΙΑΣ

ΦΩΤΑ ΝΑΥΣΙΠΛΟΙΑΣ
Φώτα ναυσιπλοίας για σκάφη έως 12 μέτρα. Εξαιρετικής ποιότητας κατασκευής, εγκεκριμένου τύπου και σε πολύ προσιτές τιμές. Ιδανικά τόσο για ερασιτεχνικά σκάφη, όσο και για επαγγελματικά.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΦΑΝΟΣ ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΣ
  Φανός περίβλεπτος, κατάλληλος για σκάφη με συνολικό μήκος μέχρι 12 μέτρα. Είναι κατασκευασμένος από πολυκαρμπονάτ και ενισχυμένο πολυαμίδιο και είναι εγκεκριμένος σύμφωνα με τον διεθνή κανονισμό COLREG72, για την αποφυγή συγκρούσεων στη θάλασσα. Περιλαμβάνει λάμπα 12V–10W και διατίθεται σε 3 δ..
  8,60€
 • ΦΩΤΑ ΝΑΥΣΙΠΛΟΙΑΣ ΠΛΕΥΡΙΚΑ
  Φανοί ναυσιπλοίας πλευρικοί. Εγκεκριμένου τύπου, κατασκευασμένοι απο πλαστικό υψηλής ποιότητας και αντοχής. Κατάλληλοι για σκάφη συνολικού μήκους μέχρι και 12 μέτρα. Περιλαβάνουν λαμπάκι 12V-10W και διατίθενται σε 2 διαφορετικά χρώματα. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube ..
  9,80€
 • ΦΩΤΑ ΝΑΥΣΙΠΛΟΙΑΣ ΠΛΕΥΡΙΚΑ SMALL
  Φανοί ναυσιπλοίας πλευρικοί μικρού μεγέθους. Εγκεκριμένου τύπου, κατασκευασμένοι απο πλαστικό υψηλής ποιότητας και αντοχής. Κατάλληλοι για σκάφη συνολικού μήκους μέχρι και 12 μέτρα. Περιλαβάνουν λαμπάκι 12V-10W και διατίθενται σε 2 διαφορετικά χρώματα.   Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea..
  12,80€
 • ΦΑΝΟΣ ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΣ ΜΕ ΙΣΤΟ
  Φανός περίβλεπτος με ιστό, κατάλληλος για σκάφη με συνολικό μήκος μέχρι 12 μέτρα. Είναι κατασκευασμένος από πολυκαρμπονάτ και ενισχυμένο πολυαμίδιο και είναι εγκεκριμένος σύμφωνα με τον διεθνή κανονισμό COLREG72, για την αποφυγή συγκρούσεων στη θάλασσα. Περιλαμβάνει λάμπα 12V–10W και διατίθετα..
  15,50€
 • ΦΑΝΟΣ ΔΙΧΡΩΜΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ LED
  Δίχρωμος Led φανός ναυσιπλοίας (πράσινο-κόκκινο), για σκάφη όπου δέν μπορούμε να κάνουμε πλευρική εγκατάσταση φώτων. Κατασκευασμένος απο πλαστικό.Συμπεριλαβάνει λαμπάκι 12V-5W. Ελληνικό προιόν με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  16,80€
 • ΦΩΤΑ ΝΑΥΣΙΠΛΟΙΑΣ ΠΛΕΥΡΙΚΑ ΧΩΝΕΥΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ
  Φώτα ναυσιπλοίας πλευρικά και χωνευτα, κατασκευασμένα απο πλαστικό υψηλής ποιότητας και αντοχής. Εγκεκριμένου τύπου. Παρέχεται αυτοκόλλητη φλάτζα στεγανότητας, που βοηθά και ως οδηγός για τις τρύπες. Διατίθενται σε ζεύγος κόκκινο-πράσινο. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtub..
  19,00€
 • ΦΩΤΑ ΝΑΥΣΙΠΛΟΙΑΣ ΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ
  Φανοί ναυσιπλοίας με μπαταρίες. Αδιάβροχοι, με καθρέπτη και βάση στηρίξεως για εύκολη πλευρική τοποθέτηση. Λειτουργούν με μια αλκαλική μπαταρία τύπου D και έχουν λειτουργία συνεχούς χρήσης πρίπου 9 ώρες. Διατίθενται σαν σέτ στους προβλεπόμενους απο τον νόμο 3 χρωματισμούς που πρέπει να υπά..
  24,50€
 • ΦΩΤΑ ΝΑΥΣΙΠΛΟΙΑΣ LED ΠΛΕΥΡΙΚΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ
  Φώτα ναυσιπλοίας πλευρικά led εξωτερικής τοποθέτησης, κατάλληλα για σκάφη μήκους μέχρι 12 μέτρα. Εγκεκριμένου τύπου, κατασκευασμένα απο πλαστικό υψηλής ποιότητας και αντοχής στην φθορά που προκαλείται απο το θαλασσινό νερό. Ιδιαίτερα φωτεινά και με χαμηλή κατανάλωση 0,9W, λόγω του led που διαθέτουν...
  45,00€
 • ΦΩΤΑ ΝΑΥΣΙΠΛΟΙΑΣ LED ΠΛΕΥΡΙΚΑ ΧΩΝΕΥΤΑ INOX
  Φώτα led ναυσιπλοίας πλευρικά και χωνευτα, κατασκευασμένα απο inox για μεγάλη αντοχή στην οξείδωση. Ιδιαίτερα φωτεινά και με χαμηλή κατανάλωση 1W λόγω του led φωτισμού που διαθέτουν. Εγκεκριμένου τύπου. Διατίθενται με λαστιχέχια φλάτζα στεγανοποίησης, που βοηθά και ως οδηγός για τις τρύπες που πρέπε..
  45,00€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2024
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question