ΦΩΤΑ ΝΑΥΣΙΠΛΟΙΑΣ

ΦΩΤΑ ΝΑΥΣΙΠΛΟΙΑΣ
Φώτα ναυσιπλοίας για σκάφη έως 12 μέτρα. Εξαιρετικής ποιότητας κατασκευής, εγκεκριμένου τύπου και σε πολύ προσιτές τιμές. Ιδανικά τόσο για ερασιτεχνικά σκάφη, όσο και για επαγγελματικά.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΦΑΝΟΣ ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΣ
  Φανός περίβλεπτος, κατάλληλος για σκάφη με συνολικό μήκος μέχρι 12 μέτρα. Είναι κατασκευασμένος από πολυκαρμπονάτ και ενισχυμένο πολυαμίδιο και είναι εγκεκριμένος σύμφωνα με τον διεθνή κανονισμό COLREG72, για την αποφυγή συγκρούσεων στη θάλασσα. Περιλαμβάνει λάμπα 12V–10W και διατίθεται σε 3 δ..
  7,40€
 • ΦΩΤΑ ΝΑΥΣΙΠΛΟΙΑΣ ΠΛΕΥΡΙΚΑ
  Φανοί ναυσιπλοίας πλευρικοί. Εγκεκριμένου τύπου, κατασκευασμένοι απο πλαστικό υψηλής ποιότητας και αντοχής. Κατάλληλοι για σκάφη συνολικού μήκους μέχρι και 12 μέτρα. Περιλαβάνουν λαμπάκι 12V-10W και διατίθενται σε 2 διαφορετικά χρώματα. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube ..
  8,00€
 • ΦΩΤΑ ΝΑΥΣΙΠΛΟΙΑΣ ΠΛΕΥΡΙΚΑ SMALL
  Φανοί ναυσιπλοίας πλευρικοί μικρού μεγέθους. Εγκεκριμένου τύπου, κατασκευασμένοι απο πλαστικό υψηλής ποιότητας και αντοχής. Κατάλληλοι για σκάφη συνολικού μήκους μέχρι και 12 μέτρα. Περιλαβάνουν λαμπάκι 12V-10W και διατίθενται σε 2 διαφορετικά χρώματα.   Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea..
  11,00€
 • ΦΑΝΟΣ ΔΙΧΡΩΜΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ
  Δίχρωμος φανός ναυσιπλοίας (πράσινο-κόκκινο), για σκάφη όπου δέν μπορούμε να κάνουμε πλευρική εγκατάσταση φώτων. Κατασκευασμένος απο πλαστικό.Συμπεριλαβάνει λαμπάκι 12V-5W. Ελληνικό προιόν με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  12,50€
 • ΦΑΝΟΣ ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΣ ΜΕ ΙΣΤΟ
  Φανός περίβλεπτος με ιστό, κατάλληλος για σκάφη με συνολικό μήκος μέχρι 12 μέτρα. Είναι κατασκευασμένος από πολυκαρμπονάτ και ενισχυμένο πολυαμίδιο και είναι εγκεκριμένος σύμφωνα με τον διεθνή κανονισμό COLREG72, για την αποφυγή συγκρούσεων στη θάλασσα. Περιλαμβάνει λάμπα 12V–10W και διατίθετα..
  13,50€
 • ΦΩΤΑ ΝΑΥΣΙΠΛΟΙΑΣ ΠΛΕΥΡΙΚΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ
  Φώτα ναυσιπλοίας πλευρικά, κατάλληλα για σκάφη μήκους μέχρι 12 μέτρα. Εγκεκριμένου τύπου, κατασκευασμένα απο πλαστικό υψηλής ποιότητας και αντοχής. Περιλαμβάνουν λαμπάκι 12V-10W. Διατίθενται σε ζεύγος κόκκινο-πράσινο. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  14,00€
 • ΦΩΤΑ ΝΑΥΣΙΠΛΟΙΑΣ ΠΛΕΥΡΙΚΑ ΧΩΝΕΥΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ
  Φώτα ναυσιπλοίας πλευρικά και χωνευτα, κατασκευασμένα απο πλαστικό υψηλής ποιότητας και αντοχής. Εγκεκριμένου τύπου. Παρέχεται αυτοκόλλητη φλάτζα στεγανότητας, που βοηθά και ως οδηγός για τις τρύπες. Διατίθενται σε ζεύγος κόκκινο-πράσινο. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtub..
  17,00€
 • ΦΩΤΑ ΝΑΥΣΙΠΛΟΙΑΣ ΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ
  Φανοί ναυσιπλοίας με μπαταρίες. Αδιάβροχοι, με καθρέπτη και βάση στηρίξεως για εύκολη πλευρική τοποθέτηση. Λειτουργούν με μια αλκαλική μπαταρία τύπου D και έχουν λειτουργία συνεχούς χρήσης πρίπου 9 ώρες. Διατίθενται σαν σέτ στους προβλεπόμενους απο τον νόμο 3 χρωματισμούς που πρέπει να υπά..
  19,00€
 • ΦΩΤΑ ΝΑΥΣΙΠΛΟΙΑΣ ΠΛΕΥΡΙΚΑ INOX
  Φώτα ναυσιπλοίας πλευρικά, κατάλληλα για σκάφη μήκους μέχρι 12 μέτρα. Εγκεκριμένου τύπου, κατασκευασμένα απο inox για υψηλή ποιότητα και αντοχή στην οξείδωση. Περιλαμβάνουν λαμπάκι 12V-10W. Διατίθενται σε ζεύγος κόκκινο-πράσινο. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  28,00€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2021
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question