ΨΑΡΟΤΡΟΦΕΣ - ΖΥΜΕΣ

ΨΑΡΟΤΡΟΦΕΣ - ΖΥΜΕΣ
Ψαροτροφές, ζύμες και μαλάγρες ψαρέματος στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Ιδανικές για μαλάγρωμα, για πολυάγκιστρα, ή για ψάρεμα καθετής με μικρές σαλαγκιές. Πολύ αποδοτικές και δοκιμασμένες.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΕΛΑΤΗΡΙΑ ΨΑΡΟΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥΑΓΚΙΣΤΡΑ
  Πολύ πρακτικά ελατήρια, για την αποτελεσματική συγκράτηση ψαροτροφής σε ψάρεμα με πολυάγκιστρο. Τοποθετείτε την μάνα του πολυάγκιστρου στο κεντρικό σωληνάκι του ελατηρίου. Επειτα ενώνετε την μάνα του πολυάγκιστρου (με στριφτάρι) με την μάνα της υπόλοιπης πετονιάς στο καρούλι ή το καλάμι σας. Πλάθετε..
  0,70€
 • ΛΑΣΤΙΧΑΚΙΑ ΓΙΑ ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ
  Αν ψαρεύετε με σποράκι ψαροτροφής και δυσκολεύεστε για να το δολώσετε, η Uno σας έχει έτοιμη την λύση. Τα σιλικονούχα κυκλικά λαστιχάκια, εφαρμόζουν τέλεια και σφιχτά πάνε σε σποράκι ψαροτροφής νούμερο 6, προκειμένου να ψαρέψτε εύκολα και αποτελεσματικά. Αφού δολώσετε το σποράκι (δείτε το παρακάτω β..
  1,40€
 • ΑΙΜΑ ΣΚΟΝΗ
  Αίμα σε σκόνη απο την Technofish. Είναι ιδανικό σαν προσθετικό και ενισχυτικό γεύσης και οσμής σε ζύμες ή ψαροτροφές. Λειτουργεί ιδιαίτερα ελκυστικά για ψάρια όπως σαργοί, κακαρέλοι, τσιπούρες, λαυράκια. Διατίθεται σε συσκευασία των 10gr και είναι αρκετό για μίξη σε ζύμες έως 1kg. Δοκιμασμένο στην Ε..
  1,60€
 • ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ 2,5mm
  Ψαροτροφή διαμέτρου 2,5mm πολύ καλής ποιότητας, με πλούσια συστατικά και έντονη μυρωδιά. Ιδανική για ζυμάρι σε πολυάγκιστρα ή σε σαλαγκιά για καθετή. Την βρέχετε με λίγο θαλασσινό νερό και μετά απο λίγη ώρα ξεκινάτε να την ζυμώνετε. Σε συσκευασία κιλού. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Moun..
  3,30€
 • ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ 4,0mm
  Ψαροτροφή διαμέτρου 4,0mm πολύ καλής ποιότητας, με πλούσια συστατικά και έντονη μυρωδιά. Ιδανική για ζυμάρι σε πολυάγκιστρα ή σε σαλαγκιά για καθετή. Την βρέχετε με λίγο θαλασσινό νερό και μετά απο λίγη ώρα ξεκινάτε να την ζυμώνετε. Μπορείτε επίσης να την χρησιμοποιήσετε για μαλάγρωμα. Σε συσκευασία..
  3,30€
 • ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ 6,0mm
  Ψαροτροφή διαμέτρου 6,0mm πολύ καλής ποιότητας, με πλούσια συστατικά και έντονη μυρωδιά. Ιδανική για μαλάγρωμα σε περιοχές όπου θα ψαρέψουμε με ζυμάρι και πολυάγκιστρα, αλλα και για ψάρεμα με δεμένο σποράκι σε μικρό αγκίστρι. Σε συσκευασία κιλού.   Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mount..
  3,30€
 • ΙΧΘΥΑΛΕΥΡΟ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ
  Ιχθυάλευρο με ειδικά πρόσθετα και συστατικά για καλύτερα αποτελέσματα. Χρησιμοποιείστε το για μίξη μαζί με απλή ψαροτροφή ή σε άλλα ζυμάρια. Ιδανικό σαν πρόσθετο γεύσης, αλλά και για να ''σφίγγει'' περισσότερο το ζυμάρι. Σε συσκευασία κιλού. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-..
  5,00€
 • ΕΤΟΙΜΗ ΠΑΣΤΑ ΔΟΛΩΜΑΤΟΣ ELLEVI
  Έτοιμη πάστα δολώματος κορυφαίας ποιότητας απο την Ιταλική εταιρία Ellevi. Ιδιαίτερα σφιχτή και ιδανική για κάθε τεχνική ψαρέματος, τόσο με σαλαγκιά όσο και με αγκίστρια. Διατηρείται σε θερμοκρασία περιβάλλοντος χωρίς να αλλοιώνεται η σύσταση και η γεύση της. Διατίθεται σε 4 διαφορετικές γεύσεις και..
  6,50€
 • ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ PERLA PLUS
  Ψαροτροφή αρίστης ποιότητας, πολύ ψιλής διαμέτρου σε σχήμα κόκκου, για εύκολο και γρήγορο ζύμωμα. Η πολύ μικρή διάμετρός της, αλλα και τα πλούσια συστατικά της, την καθιστούν ιδανική για ζύμάρι σε ψιλή σαλαγκιά και για οποιαδήποτε άλλη χρήση όπως πολυάγκιστρα με ζυμαρι. Η πιο αποτελεσματική ψαροτροφ..
  7,00€
  Σύμφωνα με 1 αξιολογήσεις.
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2023
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question