ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ

ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ
Πολλά έξυπνα αξεσουάρ, καθώς και διάφορα χρήσιμα αναλώσιμα ψαρέματος για όλες τις τεχνικές. Εργαλεία, ψαλιδάκια, οπτικοί ειδοποιητές, sissy, δαχτυλοθήκες, καμάκια, απαγκιστρωτές και πολλά άλλα. Επιλέξτε ανάμεσα σε πλούσια γκάμα και προνομιακές τιμές, τα απαραίτητα αναλώσιμα που θα συνοδεύουν τις ψαρευτικές σας εξορμήσεις.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • STOPPER ΝΗΜΑΤΟΣ
  Στοπεράκια απο νήμα, εξαιρετικής ποιότητας και σε πολύ προσιτή τιμή απο την Uno. Ιδανικά για τους φίλους του Εγγλέζικου ψαρέματος αλλα και για όλους όσους τα χρησιμοποιούν σε διάφορες ψαρευτικές χρήσεις. Σε 2 διαφορετικά μεγέθη. Απαραίτητο αξεσουάρ για την εργαλειοθήκη κάθε ψαρά.   Κάντ..
  0,40€
 • ΘΗΚΗ ΓΙΑ ΑΡΜΑΤΩΣΙΑ UNO
  Κυκλική θήκη απο συνθετικό φελό, για να μπορείτε να έχετε πάντα έτοιμες και τακτοποιημένες τις αρματωσιές στον εξοπλισμό σας. Κατασκευασμένη για να αντέχει στον χρόνο. Με βαθύ αυλάκι στο κέντρο για να έχετε την δυνατότητα να τυλίξετε εύκολα πολλά μέτρα πετονιάς, ανεξάρτητα απο την διάμετρο της. Με δ..
  0,40€
 • ΦΕΛΛΟΣ ΑΡΜΑΤΩΣΙΑΣ UNO
  Ορθογώνια θήκη απο συνθετικό φελό, για να μπορείτε να έχετε πάντα έτοιμες και τακτοποιημένες τις αρματωσιές στον εξοπλισμό σας. Κατασκευασμένη για να αντέχει στον χρόνο. Με πέντε θέσεις για να έχετε δυνατότητα αποθήκευσης μέχρι πέντε αρματωσιές. Οι διαστάσεις της είναι μήκος 17cm, πλάτος 6cm και πάχ..
  0,40€
 • ΧΗΜΙΚΟ ΦΩΣ
  Χημικό φώς ή αλλιώς το γνωστό σε όλους μας σιαλούμ ψαρέματος, αρίστης ποιότητας, με υγρό φώσφορο (liquid), μεγάλη διάρκεια φωτισμού και εξαιρετική φωτεινότητα. Ιδανικό για νυχτερινή χρήση σε τεχνικές Casting, ψαρέματα με φελλούς και όχι μόνο. Πράσινου (glow) χρώματος. Σε συσκευσία 2 τεμαχίων. Μεσαίο..
  0,40€
 • PRIMUS SPLIT RING
  Οικονομικά κρικάκια split ring απο την Primus για χρήση σε κάθε είδους τεχνητά δολώματα. Μεγάλης αντοχής, ιδανικά για να μπορείτε να αλλάζετε τις σαλαγκιές στα τεχνητά σας εύκολα και αξιόπιστα. Σε 4 διαφορετικά μεγέθη ανάλογα με το μήκος του τεχνητού και το μέγεθος της σαλαγκιάς που θέλετε να αντικα..
  0,50€
 • STOPPER ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ
  Στοπεράκια σιλικόνης, εξαιρετικής ποιότητας και σε πολύ προσιτή τιμή απο την Uno. Ιδανικά για τους φίλους του Εγγλέζικου αλλα και για όλους όσους τα χρησιμοποιούν σε διάφορες ψαρευτικές χρήσεις. Σε 4 διαφορετικά μεγέθη, ανάλογα με την διάμετρο της πετονιάς που θα χρησιμοποιήσετε. Η τιμή αναφέρεται σ..
  0,50€
 • ΧΑΝΤΡΕΣ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΕΣ
  Χάντρες ψαρέματος μαλακές φωσφορούχες, ιδανικές για πολλές χρήσεις και τεχνικές ψαρέματος. Κατασκευασμένες απο ανθεκτική σιλικόνη για να αντέχουν στην συνεχή χρήση. Καταλληλες για κατασκευή αρματωσιών ή τσαπαριών, αλλά και για οποιαδήποτε άλλη χρήση στην οποία απαιτείται το συγκεκριμένο αξεσουάρ. Σε..
  0,50€
 • ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΣΙΑΛΟΥΜ
  Βάση για σιαλούμ, κατάλληλη για χρήση σε όλα τα καλάμια Casting - Surfcasting ανεξαρτήτου διαμέτρου του στελέχους κορυφής. Προσαρμόζεται πάνω στο στέλεχος κουμπωτά και τραβάμε την βάση προς τα κάτω μέχρι να σφηνώσει καλά στο στέλεχος. Δεν χρειάζεται να την αφαιρούμε κάθε φορά που θα κάνουμε ρίψη, αφ..
  0,60€
 • ΚΟΥΔΟΥΝΑΚΙΑ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ
  Κουδουνάκια για καλάμια, άκρως απαραίτητα για τις τεχνικές του Casting και όχι μόνο. Τα τοποθετείτε στις μύτες των καλαμιών, για να ακούτε τον ήχο όταν το καλάμι παίρνει τσιμπιές. Διαθέτουν υποδοχή για χημικό φωτάκι (σιαλούμ) ώστε εκτός απο τον ήχο να έχετε και οπτική ειδοποίηση.   Κάντ..
  0,60€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2024
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question