ΑΞΕΣΟΥΑΡ - ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ

ΑΞΕΣΟΥΑΡ - ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ
Πολλά έξυπνα αξεσουάρ, καθώς και διάφορα χρήσιμα αναλώσιμα ψαρέματος για όλες τις τεχνικές. Εργαλεία, ψαλιδάκια, οπτικοί ειδοποιητές, sissy, δαχτυλοθήκες, καμάκια, απαγκιστρωτές και πολλά άλλα. Επιλέξτε ανάμεσα σε πλούσια γκάμα και προνομιακές τιμές, τα απαραίτητα αναλώσιμα που θα συνοδεύουν τις ψαρευτικές σας εξορμήσεις.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • STOPPER ΝΗΜΑΤΟΣ
  Στοπεράκια απο νήμα, εξαιρετικής ποιότητας και σε πολύ προσιτή τιμή απο την Uno. Ιδανικά για τους φίλους του Εγγλέζικου ψαρέματος αλλα και για όλους όσους τα χρησιμοποιούν σε διάφορες ψαρευτικές χρήσεις. Σε 2 διαφορετικά μεγέθη. Απαραίτητο αξεσουάρ για την εργαλειοθήκη κάθε ψαρά.   Κάντ..
  0,30€
 • ΚΟΥΔΟΥΝΑΚΙΑ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ
  Κουδουνάκια για καλάμια, άκρως απαραίτητα για τις τεχνικές του Casting και όχι μόνο. Τα τοποθετείτε στις μύτες των καλαμιών, για να ακούτε τον ήχο όταν το καλάμι παίρνει τσιμπιές. Διαθέτουν υποδοχή για χημικό φωτάκι (σιαλούμ) ώστε εκτός απο τον ήχο να έχετε και οπτική ειδοποίηση.   Κάντ..
  0,30€
 • STOPPER ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ
  Στοπεράκια σιλικόνης, εξαιρετικής ποιότητας και σε πολύ προσιτή τιμή απο την Uno. Ιδανικά για τους φίλους του Εγγλέζικου αλλα και για όλους όσους τα χρησιμοποιούν σε διάφορες ψαρευτικές χρήσεις. Σε 4 διαφορετικά μεγέθη, ανάλογα με την διάμετρο της πετονιάς που θα χρησιμοποιήσετε. Η τιμή αναφέρεται σ..
  0,40€
 • ΘΗΚΗ ΓΙΑ ΑΡΜΑΤΩΣΙΑ UNO
  Κυκλική θήκη απο συνθετικό φελό, για να μπορείτε να έχετε πάντα έτοιμες και τακτοποιημένες τις αρματωσιές στον εξοπλισμό σας. Κατασκευασμένη για να αντέχει στον χρόνο. Με βαθύ αυλάκι στο κέντρο για να έχετε την δυνατότητα να τυλίξετε εύκολα πολλά μέτρα πετονιάς, ανεξάρτητα απο την διάμετρο της. Με δ..
  0,40€
 • ΦΕΛΛΟΣ ΑΡΜΑΤΩΣΙΑΣ UNO
  Ορθογώνια θήκη απο συνθετικό φελό, για να μπορείτε να έχετε πάντα έτοιμες και τακτοποιημένες τις αρματωσιές στον εξοπλισμό σας. Κατασκευασμένη για να αντέχει στον χρόνο. Με πέντε θέσεις για να έχετε δυνατότητα αποθήκευσης μέχρι πέντε αρματωσιές. Οι διαστάσεις της είναι μήκος 17cm, πλάτος 6cm και πάχ..
  0,40€
 • ΧΑΝΤΡΕΣ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΕΣ
  Χάντρες ψαρέματος μαλακές φωσφορούχες, ιδανικές για πολλές χρήσεις και τεχνικές ψαρέματος. Κατασκευασμένες απο ανθεκτική σιλικόνη για να αντέχουν στην συνεχή χρήση. Καταλληλες για κατασκευή αρματωσιών ή τσαπαριών, αλλά και για οποιαδήποτε άλλη χρήση στην οποία απαιτείται το συγκεκριμένο αξεσουάρ. Σε..
  0,40€
 • ΧΗΜΙΚΟ ΦΩΣ
  Χημικό φώς ή αλλιώς το γνωστό σε όλους μας σιαλούμ ψαρέματος, αρίστης ποιότητας, με μεγάλη διάρκεια φωτισμού και εξαιρετική φωτεινότητα. Ιδανικό για νυχτερινή χρήση σε τεχνικές Casting, ψαρέματα με φελλούς και όχι μόνο. Πράσινου (glow) χρώματος. Σε συσκευσία 2 τεμαχίων. Μεσαίο μέγεθος (το πιο συνηθι..
  0,40€
 • PRIMUS SPLIT RING
  Οικονομικά κρικάκια split ring απο την Primus για χρήση σε κάθε είδους τεχνητά δολώματα. Μεγάλης αντοχής, ιδανικά για να μπορείτε να αλλάζετε τις σαλαγκιές στα τεχνητά σας εύκολα και αξιόπιστα. Σε 4 διαφορετικά μεγέθη ανάλογα με το μήκος του τεχνητού και το μέγεθος της σαλαγκιάς που θέλετε να αντικα..
  0,50€
 • ΜΟΛΥΒΙΑ ΔΑΓΚΩΤΑ ΟΒΑΛ
  Δαγκωτά μολύβια ψαρέματος σχήματος οβάλ. Κατασκευασμένα απο πολύ καλής ποιότητας καθαρό μολύβι, ώστε να ανοίγουν και να κλείνουν εύκολα χωρίς να χάνουμε χρόνο στο ψάρεμα μας. Ιδανικά για Εγγλέζικο ψάρεμα ή για ψάρεματα στα οποία θέλουμε το δόλωμα μας να βυθίζεται αργά. Σε τέσσερα διαφορετικά μεγέθη ..
  0,50€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2021
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question