ΑΡΜΑΤΩΣΙΕΣ

ΑΡΜΑΤΩΣΙΕΣ
Ετοιμες αρματωσιές, παράμαλα, πολυάγκιστρα, αλλά και διάφορα συναφή είδη για όλες τις τεχνικές ψαρέματος. Μελετημένα και κατασκευασμένα απο τα καλύτερα υλικά και στις πιο προσιτές τιμές. Προτιμήστε τα και θα μείνεται απόλυτα ικανοποιημένοι.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΠΑΡΑΜΑΛΟ ΜΕ 2 ΑΓΚΙΣΤΡΙΑ
  Έτοιμα παράμαλα, αρματωμένα με 2 παπαγαλέ αγκίστρια bronze χρώματος. Iδανικά για καθετή απο σκάφος αλλά και για πεταχτάρια απο ακτή. Κατασκευασμένα απο υψηλής ποιότητας πετονιές και αγκίστρια. Εξαιρετική σχέση ποιότητας και τιμής.   Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube ..
  0,40€
 • ΠΑΡΑΜΑΛΟ ΜΕ 3 ΑΓΚΙΣΤΡΙΑ
  Έτοιμα παράμαλα, αρματωμένα με 3 παπαγαλέ αγκίστρια bronze χρώματος. Iδανικά για καθετή απο σκάφος αλλά και για πεταχτάρια απο ακτή. Κατασκευασμένα απο υψηλής ποιότητας πετονιές και αγκίστρια. Εξαιρετική σχέση ποιότητας και τιμής. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  0,50€
 • ΑΡΜΑΤΩΣΙΑ ΑΠΙΚΟ
  Έτοιμες αρματωσιές απίκο για τους φίλους της συγκεκριμένης τεχνικής ψαρέματος. Κατασκευασμένες απο πετονιά υψηλής ποιότητας 0,30mm, φελό απο φελιζόλ, δαγκωτό μολύβι και σαλαγκιά No12 ή αγκίστρια Νο9. Αξιόπιστη και οικονομική λύση.   Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube ..
  0,90€
 • ΠΟΛΥΑΓΚΙΣΤΡΟ ΔΕΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ
  Πολυάγκιστρα αρματωμένα με 10 αγκίστρια παπαγαλέ bronze χρώματος, ιδανικά για ζυμάρια ψαροτροφής ή νωπά ψάρια (σαρδέλα-φρίσα, κ.τ.λ.). Κατασκευασμένα απο υψηλής ποιότητας πετονιές και αγκίστρια. Δεμένα σε σειρά πάνω στην μάνα. Εξαιρετική σχέση ποιότητας και τιμής. Κάντε εγγραφή στο κανάλι τ..
  1,00€
 • ΠΟΛΥΑΓΚΙΣΤΡΟ ΜΕ ΠΑΡΑΜΑΛΟ
  Πολυάγκιστρα με παράμαλο, αρματωμένα με 10 αγκίστρια παπαγαλέ bronze χρώματος. Ιδανικά για ζυμάρια ψαροτροφής ή νωπά ψάρια (σαρδέλα-φρίσα, κ.τ.λ.). Κατασκευασμένα απο υψηλής ποιότητας πετονιές και αγκίστρια. Τα αγκίστρια είναι δεμένα απο την μάνα με μικρό παράμαλο μήκους 1cm. Εξαιρετική σχέση ποιότη..
  1,10€
 • ΕΤΟΙΜΗ ΑΡΜΑΤΩΣΙΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΕΡΑΣ
  Έτοιμη αρματωσιά για καλαμαριέρες απο την Uno. Η διάμετρος της πετονιάς είναι 0,42mm (μάνα) και 0,35mm (παράμαλο) Έχει ολικό μήκος 1,80 μέτρα και μπορείτε να τοποθετήσετε πολύ εύκολα μέχρι 3 καλαμαριέρες πάνω στις παραμάνες. Η απόσταση μεταξύ κάθε καλαμαριέρας είναι 50cm, ενώ το κάθε παράμαλο έχει μ..
  1,20€
 • ΑΡΜΑΤΩΣΙΑ ΚΑΘΕΤΗΣ ΜΕ CROSS ΧΑΝΤΡΑ
  Έτοιμη αρματωσιά καθετής απο την Uno με 2 αγκίστρια και cross χάντρες (σταυρός), για να περιστρέφονται εύκολα τα παράμαλα χωρίς να μπερδεύονται μεταξύ τους. Κατασκευασμένη απο εξαιρετικής ποιότητας πετονιά και αγκίστρια για αντέχει ακόμα και σε μεγάλα ψάρια χωρίς πρόβληματα απώλειας. Η απόσταση μετα..
  1,40€
 • ΤΡΙΠΛΑΡΙ FLUOROCARBON 855
  Χειροποίητα παράμαλα με 3 αγκίστρια. Κατασκευασμένα με τα καλύτερα υλικά, όπως fluorocarbon πετονιά Sakana και αγκίστρια Morigen AD 855. Εγγυημένη αντοχή και σίγουρες επιτυχίες, απο ένα παράμαλο που αρματώνεται στην Ελλάδα με μεγάλη επιμέλεια. Όποιο νούμερο αγκιστρι και να επιλέξετε, η διάμετρος της..
  1,40€
 • ΠΟΛΥΑΓΚΙΣΤΡΟ ΜΕ ΣΥΡΜΑ
  Πολυάγκιστρα συρμάτινα δεμένα στην μάνα, αρματωμένα με 10 αγκίστρια παπαγαλέ bronze χρώματος. Ιδανικά για ψαροτροφή ή νωπά ψάρια (σαρδέλα-φρίσα, κ.τ.λ.). Κατασκευασμένα απο υψηλής ποιότητας σύρμα και αγκίστρια. Ενισχυμένη κατασκευή για μεγάλες αντοχές σε δαγκώματα απο γοφάρια και όχι μόνο. Εξαιρετικ..
  1,50€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2024
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question