ΖΩΝΕΣ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ

ΖΩΝΕΣ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ
Ζώνες για κατάδυση πολύ καλής ποιότητας και σε πολύ προσιτές τιμές. Κατασκευασμένες απο ιμάντα ή λάστιχο, με ανοξείδωτη ή πλαστική πόρπη. Διατίθενται και ανταλλακτικές πόρπες.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΠΟΡΠΗ ΠΛΑΣΤΙΚΗ
  Πλαστική πόρπη ανταλλακτική, για ζώνες κατάδυσης με ιμάντα ή λάστιχο. Πολύ ανθεκτική και με μεγάλη αντοχή.   Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  3,00€
 • ΠΟΡΠΗ INOX
  Inox πόρπη ανταλλακτική, για ζώνες κατάδυσης με ιμάντα ή λάστιχο. Πολύ ανθεκτική και με μεγάλη αντοχή.   Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  5,50€
 • ΖΩΝΗ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ ΙΜΑΝΤΑΣ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΠΟΡΠΗ
  Ζώνη για κατάδυση εξαιρετικής ποιότητας απο την Xifias. Αποτελείται απο ανθεκτικό ιμάντα και πλαστική πόρπη. Κατάλληλη για κάθε σωματότυπο. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  6,50€
 • ΖΩΝΗ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ ΛΑΣΤΙΧΟ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΠΟΡΠΗ
  Ζώνη για κατάδυση εξαιρετικής ποιότητας απο την Xifias. Αποτελείται απο ανθεκτικό λάστιχο και πλαστική πόρπη. Κατάλληλη για κάθε σωματότυπο. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  9,00€
 • ΖΩΝΗ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ ΙΜΑΝΤΑΣ ΜΕ INOX ΠΟΡΠΗ
  Ζώνη για κατάδυση εξαιρετικής ποιότητας απο την Xifias. Αποτελείται απο ανθεκτικό ιμάντα και inox πόρπη. Κατάλληλη για κάθε σωματότυπο. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  12,00€
 • ΖΩΝΗ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ ΛΑΣΤΙΧΟ ΜΕ INOX ΠΟΡΠΗ
  Ζώνη για κατάδυση εξαιρετικής ποιότητας απο την Xifias. Αποτελείται απο ανθεκτικό λάστιχο και inox πόρπη. Κατάλληλη για κάθε σωματότυπο. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  14,00€
 • ΓΙΛΕΚΟ ΓΙΑ ΜΟΛΥΒΙΑ ΠΛΑΤΗΣ
  Γιλέκο βαρών πλάτης γιά τέλεια κατανομή του βάρους Κατασκευασμένο από ανθεκτικό διπλόφοδρο νεοπρέν πάχους 3mm Εργονομικά σχεδιασμένο γιά καλύτερη εφαρμογή Ρυθμιζόμενοι ιμάντες ώμου γιά τέλεια εφαρμογή σε όλους τούς σωματότυπους Πόρπες ταχείας απελευθέρωσης γιά περίπτωση ανάγκης Ελαστικό..
  24,00€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2024
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question