ΠΕΤΟΝΙΕΣ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ

ΠΕΤΟΝΙΕΣ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ
Πετονιές απο τις πιο αναγνωρισμένες εταιρίες παγκοσμίως. Fluorocarbon, nylon, coated, σε πολλές διαμέτρους και ιδανικές για κάθε χρήση. Επιλέξτε τις πετονιές που επιθυμείτε για το ψάρεμα σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • SUFIX SUPREME
  Οικονομική αξιόπιστη πετονιά για κάθε χρήση. Η Sufix Supreme είναι γνωστή για τις αντοχές της εδώ και πολλά χρόνια στην Ελληνική αγορά, τόσο στους ερασιτέχνες ψαράδες όσο και στους επαγγελματίες. Κατασκευασμένη απο ειδικά επεξεργασμένο Copolymer Ιαπωνίας, γεγονός που τις προσδίδει μεγάλη ελαστικότητ..
  1,50€
 • SHIMANO EXAGE MONOFILAMENT
  Save 10%
  Μία monofilament πετονιά που θα σας εκπλήξει με τις μεγάλες αντοχές και την οικονομική τιμή της. Η Shimano Exage Monafolament είναι ιδανική για κάθε χρήση, με εξαιρετική δύναμη στον κόμπο και μέτρια ελαστικότητα που μας βοηθάει πολύ στον ψάρεμα είτε την χρησιμοποιούμε σαν μάνα σε μηχανισμούς, είτε σ..
  4,50€ 5,00€
 • CARBOTEX DOUBLE SILICON
  Η επαναστατική τεχνολογία της διπλής επικάλυψης σιλικόνης αλλάζει όλες τις παραμέτρους της πετονιάς. Όλες οι monofilament πετονιές απορροφούν νερό κατα τη διάρκεια του ψαρέματος. Αυτό το γεγονός μπορεί να μειώσει τη δύναμη της πετονιάς έως και 50% από την αρχική της προδιαγραφή. Η ειδική DSC τεχνολο..
  4,60€
 • SIMAGO G5 NYLON 300m
  Η Simago G5 Nylon είναι απο τις πιο τίμιες πετονιές της αγοράς, αφού συνδυάζει την κορυφαία ποιότητα και την προσιτή τιμή, δίνοντας λύση τόσο στους ερασιτέχνες όσο και στους επαγγελματίες ψαράδες. Ιδανική για γέμισμα μηχανισμών, για παράμαλα σε παραγάδια, αλλά και οποιαδήποτε άλλη χρήση παράκτια ή α..
  5,00€
 • ASARI SALT EMPEROR
  Κορυφαίας ποιότητας monofilament πετονιά Asari Salt Emperor. Διαθέτει εξαιρετική αντοχή στον κόμπο και την τριβή, χαμηλή ορατότητα στο νερό, υψηλή ελαστικότητα, καθώς και μείωση του φαινομένου του βιρινιάσματος. Ιδανική για γέμισμα μηχανισμών αλλά και για οποιαδήποτε άλλη χρήση, αφού η πολύ προσιτή ..
  5,40€
 • SAKANA SPECIAL FLUOROCARBON COATED
  Ευρέως γνωστή για τις αντοχές της στον κόμπο και στις τριβές. Η Sakana Special Fluorocarbon Coated είναι η πετονιά που χρειάζεστε για κάθε είδους δυνατά παράμαλα. Με επικάλυψη Fluorocarbon η οποία την κάνει πρακτικά αόρατη. Πολύ ανθεκτική στο αλάτι και τον ήλιο, ακόμα και μετά απο πολλά ψαρέματα. Σε..
  5,50€
 • OKUMA SPECIALIST SURFCASTING
  Η Okuma Specialist Surfcasting 300m, είναι μία πετονιά κατασκευασμένη στην Ιαπωνία χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην επεξεργασία πρώτης ύλης, ειδικά σχεδιασμένη για γέμισμα μηχανισμών Surfcasting και με τέτοια χαρακτηριστικά που μονο σε πολύ ακριβοτερες πετονιές θα βρείτε. Διαθ..
  5,80€
 • P-LINE EXTRUSION
  Η P-Line Extrusion αποτελεί ένα απο τα Best Seller της ομώνυμης εταιρίας, αφού εδώ και πολλά χρόνια συνδυάζει την υψηλή ποιότητα με την προσιτή τιμή. Είναι κατασκευασμένη απο Copolymer νέας γενιάς, με εκπληκτική ικανότητα βολής και μεγάλη αντοχή στον κόμπο και στα γδαρσίματα. Ιδανική για να ψαρέψει ..
  5,80€
 • SUFIX XL STRONG
  Ιδανική πετονιά για γέμισμα μηχανισμών και όχι μόνο. Η SUFIX XL STRONG είναι απαλή στην υφή και με μεγάλες αντοχές στον κόμπο και στην τριβή. Διαθέτει χαμηλή μνήμη και επιτυγχάνει μεγάλες βολές χωρίς τα γνωστά ενοχλητικά μπερδέματα. Ιδανική πρόταση αγοράς σε πολύ λογική τιμή. Με την εγγύηση κατασκευ..
  5,80€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2020
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question