ΠΕΤΟΝΙΕΣ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ

ΠΕΤΟΝΙΕΣ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ
Πετονιές απο τις πιο αναγνωρισμένες εταιρίες παγκοσμίως. Fluorocarbon, nylon, coated, σε πολλές διαμέτρους και ιδανικές για κάθε χρήση. Επιλέξτε τις πετονιές που επιθυμείτε για το ψάρεμα σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • SUFIX SUPREME
  Οικονομική αξιόπιστη πετονιά για κάθε χρήση. Η Sufix Supreme είναι γνωστή για τις αντοχές της εδώ και πολλά χρόνια στην Ελληνική αγορά, τόσο στους ερασιτέχνες ψαράδες όσο και στους επαγγελματίες. Κατασκευασμένη απο ειδικά επεξεργασμένο Copolymer Ιαπωνίας, γεγονός που τις προσδίδει μεγάλη ελαστικότητ..
  1,50€
 • YGK FJ SUPER
  Μία εξαιρετική πετονιά απο την Ygk σε πολύ προσιτή τιμή και με απίστευτες δυνατότητες. Πολύ δυνατή στον κόμπο, θα σας εκπλήξει με την ανθεκτικότητα και την αντοχή της. Ιδανική τόσο για παράμαλλα όσο και για μάνα, για οποιαδήποτε τεχνική ψαρέματος. Κατασκευασμένη με την τεχνογνωσία της Ιαπωνικής Ygk ..
  3,20€
 • TECHNOFISH GOLD
  Η Technofish Gold, βρίσκεται εδω και πολλά χρόνια στην κορυφή των προτιμήσεων των Ελλήνων ψαράδων. Πολύ γερή στόν κόμπο, με σωστή ελαστικότητα σε όλο το μήκος της. Αξιόπιστη είτε για παράμαλα είτε για μάνα, κατασκευασμένη με βελτιωμένο nylon 6.6. Μία πετονιά θρύλος με πιστούς φίλους. ..
  3,70€
 • SIMAGO TOURNAMENT
  Ιαπωνική πετονιά Simago με πολλά χρόνια παρουσίας στην Ελληνική αγορά. Οι πολύ καλές κριτικές που την συνοδεύουν, η μεγάλη της αντοχή στον κόμπο και στην τριβή η μέτρια ελαστικότητα, καθώς και η οικονομική της τιμή, την καθιστούν απαραίτητη για όλους τους ψαράδες παράκτιους και μή. Ιδανική τόσο για ..
  4,00€
 • CARBOTEX DOUBLE SILICON
  Η επαναστατική τεχνολογία της διπλής επικάλυψης σιλικόνης αλλάζει όλες τις παραμέτρους της πετονιάς. Όλες οι monofilament πετονιές απορροφούν νερό κατα τη διάρκεια του ψαρέματος. Αυτό το γεγονός μπορεί να μειώσει τη δύναμη της πετονιάς έως και 50% από την αρχική της προδιαγραφή. Η ειδική DSC τεχνολο..
  4,60€
 • SHIMANO EXAGE MONOFILAMENT
  Μία monofilament πετονιά που θα σας εκπλήξει με τις μεγάλες αντοχές και την οικονομική τιμή της. Η Shimano Exage Monafolament είναι ιδανική για κάθε χρήση, με εξαιρετική δύναμη στον κόμπο και μέτρια ελαστικότητα που μας βοηθάει πολύ στον ψάρεμα είτε την χρησιμοποιούμε σαν μάνα σε μηχανισμούς, είτε σ..
  4,70€
 • SIMAGO G5 NYLON 300m
  Η Simago G5 Nylon είναι απο τις πιο τίμιες πετονιές της αγοράς, αφού συνδυάζει την κορυφαία ποιότητα και την προσιτή τιμή, δίνοντας λύση τόσο στους ερασιτέχνες όσο και στους επαγγελματίες ψαράδες. Ιδανική για γέμισμα μηχανισμών, για παράμαλα σε παραγάδια, αλλά και οποιαδήποτε άλλη χρήση παράκτια ή α..
  5,00€
 • CARBOTEX ORIGINAL
  Η πετονιά Carbotex Original διαθέτει Carbon-Texture τεχνολογία που δίνει σταθερότητα και δύναμη μέσα στο νερό. Είναι σχεδιασμένη για όλα τα ψαρέματα και διαθέτει μεγάλη αντοχή στο κόμπο αλλά και διάρκεια στον χρόνο κάτω απο συνεχή χρήση. Έχει χαμηλή ορατότητα μέσα στο νερό ενώ είναι κατάλληλη για αλ..
  5,50€
 • SAKANA SPECIAL FLUOROCARBON COATED
  Ευρέως γνωστή για τις αντοχές της στον κόμπο και στις τριβές. Η Sakana Special Fluorocarbon Coated είναι η πετονιά που χρειάζεστε για κάθε είδους δυνατά παράμαλα. Με επικάλυψη Fluorocarbon η οποία την κάνει πρακτικά αόρατη. Πολύ ανθεκτική στο αλάτι και τον ήλιο, ακόμα και μετά απο πολλά ψαρέματα. Σε..
  5,70€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2019
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question