ΠΕΤΟΝΙΕΣ

ΠΕΤΟΝΙΕΣ
Πετονιές απο τις πιο αναγνωρισμένες εταιρίες παγκοσμίως. Fluorocarbon, nylon, coated, σε πολλές διαμέτρους και ιδανικές για κάθε χρήση. Επιλέξτε τις πετονιές που επιθυμείτε για το ψάρεμα σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • SIM LIBRA
  Η Sim Engineering κατασκεύασε την Libra, μία απόλυτα ισορροπημένη πετονιά και με χαρακτηριστικά που την καθιστούν ασυναγώνιστη σε αυτό το κόστος χρημάτων. Αποτελείται από 100% Nylon Copolymer για μέγιστη αντοχή τον κόμπο, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει ελεγχόμενη ελαστικότητα και άριστη συμπεριφορά τόσο σα..
  1,50€
 • SUFIX SUPREME
  Οικονομική αξιόπιστη πετονιά για κάθε χρήση. Η Sufix Supreme είναι γνωστή για τις αντοχές της εδώ και πολλά χρόνια στην Ελληνική αγορά, τόσο στους ερασιτέχνες ψαράδες όσο και στους επαγγελματίες. Κατασκευασμένη απο ειδικά επεξεργασμένο Copolymer Ιαπωνίας, γεγονός που τις προσδίδει μεγάλη ελαστικότητ..
  1,90€
 • SHIMANO EXAGE MONOFILAMENT
  Save 10%
  Μία monofilament πετονιά που θα σας εκπλήξει με τις μεγάλες αντοχές και την οικονομική τιμή της. Η Shimano Exage Monafolament είναι ιδανική για κάθε χρήση, με εξαιρετική δύναμη στον κόμπο και μέτρια ελαστικότητα που μας βοηθάει πολύ στον ψάρεμα είτε την χρησιμοποιούμε σαν μάνα σε μηχανισμούς, είτε σ..
  4,50€ 5,00€
 • SIM DENSETSU
  Η Sim Engineering δημιούργησε την Densetsu σε συσκευασία 150m. Mία πολύ ανθεκτική πετονιά κατασκευασμένη από Nylon Terpolyper τρίτης γενιάς. Σαν αποτέλεσμα έχουμε ένα πολύ δυνατό υλικό, με μεγαλύτερες αντοχές στον κόμπο από τις πετονιές που γνωρίζουμε και κατασκευάζονται με το συμβατικό Copolymer Ny..
  4,50€
 • CARBOTEX DOUBLE SILICON
  Η επαναστατική τεχνολογία της διπλής επικάλυψης σιλικόνης αλλάζει όλες τις παραμέτρους της πετονιάς. Όλες οι monofilament πετονιές απορροφούν νερό κατα τη διάρκεια του ψαρέματος. Αυτό το γεγονός μπορεί να μειώσει τη δύναμη της πετονιάς έως και 50% από την αρχική της προδιαγραφή. Η ειδική DSC τεχνολο..
  5,40€
 • OKUMA SPECIALIST SURFCASTING
  Η Okuma Specialist Surfcasting 300m, είναι μία πετονιά κατασκευασμένη στην Ιαπωνία χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην επεξεργασία πρώτης ύλης, ειδικά σχεδιασμένη για γέμισμα μηχανισμών Surfcasting και με τέτοια χαρακτηριστικά που μονο σε πολύ ακριβοτερες πετονιές θα βρείτε. Διαθ..
  5,80€
 • P-LINE EXTRUSION
  Η P-Line Extrusion αποτελεί ένα απο τα Best Seller της ομώνυμης εταιρίας, αφού εδώ και πολλά χρόνια συνδυάζει την υψηλή ποιότητα με την προσιτή τιμή. Είναι κατασκευασμένη απο Copolymer νέας γενιάς, με εκπληκτική ικανότητα βολής και μεγάλη αντοχή στον κόμπο και στα γδαρσίματα. Ιδανική για να ψαρέψει ..
  5,80€
 • SAKANA SPECIAL FLUOROCARBON COATED
  Ευρέως γνωστή για τις αντοχές της στον κόμπο και στις τριβές. Η Sakana Special Fluorocarbon Coated είναι η πετονιά που χρειάζεστε για κάθε είδους δυνατά παράμαλα. Με επικάλυψη Fluorocarbon η οποία την κάνει πρακτικά αόρατη. Πολύ ανθεκτική στο αλάτι και τον ήλιο, ακόμα και μετά απο πολλά ψαρέματα. Σε..
  6,50€
 • SIM LIBRA SPOOL
  Η Sim Engineering κατασκεύασε την Libra, μία απόλυτα ισορροπημένη πετονιά και με χαρακτηριστικά που την καθιστούν ασυναγώνιστη σε αυτό το κόστος χρημάτων. Αποτελείται από 100% Nylon Copolymer για μέγιστη αντοχή τον κόμπο, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει ελεγχόμενη ελαστικότητα και άριστη συμπεριφορά τόσο σα..
  6,80€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2024
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question