ΣΕΤ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΘΕΤΗ

ΣΕΤ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΘΕΤΗ
Διαλέξτε το εκπτωτικό πακέτο προσφοράς (σέτ καλάμι με μηχανισμό) που επιθυμείτε για τις τεχνικές της συρτής επιφανείας και της καθετής απο σκάφος. Επωφεληθείτε άμεσα σε ποιότητα και τιμή, αποκτώντας το δικό σας ολοκληρωμένο πακέτο.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ ΣΥΡΤΗΣ - ΚΑΘΕΤΗΣ 0571
  Καλάμι: Η οικονομική σειρά της Shimano, ήρθε για να προστεθεί στα καλάμια της εταιρίας που απευθύνονται στο ψάρεμα της καθετής, της ελαφριάς συρτής επιφανείας, ακόμα και το ψάρεμα των καλαμαριών. Το Shimano Sonora Boat Quiver είναι από μίξη fiberglass με Carbon XT30, διαθέτει οδηγούς Shimano Hardlit..
  40,00€
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ ΣΥΡΤΗΣ - ΚΑΘΕΤΗΣ 0881
  Καλάμι: Το νέο Daiwa Sensor Boat είναι ένα πανίσχυρο δίσπαστο καλάμι ψαρέματος, ειδικά σχεδιασμένο για να καλύψει σχεδόν όλες τις ανάγκες ψαρέματος μέσα απο σκάφος. Είναι κατασκευασμένο απο ενισχυμένο Fiberglass το οποίο σε συνδυσμό με την προοδευτική παραβολική δράση του, το καθιστούν ιδανικό για ψ..
  42,00€
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ ΣΥΡΤΗΣ - ΚΑΘΕΤΗΣ 3982
  Καλάμι: Το δίσπαστο καλάμι ψαρέματος Lineaeffe Mustang είναι μία οικονομική και άκρως αξιόπιστη πρόταση για ψάρεμα απο σκάφος. Είναι ιδανικό για καθετές σε ρηχά ή πιο βαθιά νερά, για καλαμάρια στον βυθό ή στον αφρό, καθώς και για συρτές αφρού για κάθε είδους αφρόψαρα. Κατασκευασμένο απο ενισχυμένο F..
  52,00€
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ ΣΥΡΤΗΣ - ΚΑΘΕΤΗΣ 1066
  Καλάμι: Το νέο Sim Blue Moon είναι ένα δίσπαστο καλάμι ψαρέματος με δράση κορυφής, ιδανικό για ψάρεμα από βάρκα και πιο συγκεκριμένα για καθετές ή ψάρεμα καλαμαριών. Ο σκελετός του είναι κατασκευασμένος από Carbon για μέγιστες αντοχές και αισθητή μείωση βάρους, αλλά με μασίφ μύτη από ενισχυμένο Fibe..
  56,00€
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ ΣΥΡΤΗΣ - ΚΑΘΕΤΗΣ 8345
  Καλάμι: Η σειρά Shimano Alivio Boat Quiver αποτελεί μία άκρως αξιόπιστη λύση σε πολύ προσιτή τιμή, για τους φίλους του ψαρέματος από σκάφος και πιο συγκεκριμένα για τις τεχνικές ψαρέματος της καθετής, της ελαφριάς συρτής επιφανείας, ακόμα και το ψάρεμα των καλαμαριών. Το Alivio Quiver είναι κατασκευ..
  87,00€
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ ΣΥΡΤΗΣ - ΚΑΘΕΤΗΣ 7044
  Καλάμι: Το Sίm Sea Lion είναι ένα ιδιαίτερο δίσπαστο καλάμι ψαρέματος κατασκευασμένο από carbon, ιδανικό για καθετή σε μεσαία ή μεγάλα βάθη. Παρά το μεγάλο του action (100-350gr), έχει ευαίσθητη μύτη η οποία επιτρέπει να γίνονται αντιληπτά όλα τα τσιμπήματα. Διαθέτει λαβή από EVA για σίγουρο κράτημα..
  93,00€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2024
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question