ΟΡΓΑΝΑ ΝΑΥΣΙΠΛΟΙΑΣ

ΟΡΓΑΝΑ ΝΑΥΣΙΠΛΟΙΑΣ
Όργανα ναυσιπλοίας κάθε τύπου για όλα τα σκάφη. Αμπερόμετρα, μιλιόμετρα, στροφόμετρα, βολτόμετρα και πολλά ακόμα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και σε κορυφαία ποιότητα κατασκευής.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΒΟΛΤΟΜΕΤΡΟ 8-16V
  Βολτόμετρο 8-16V για σκάφη. Με αντιθαμβωτική και αντιχαρακτική επίστρωση. Χαμηλού μαγνητικού πεδίου για να μην επηρεάζεται απο την πυξίδα ή άλλα όργανα και με χαμηλή ταλάντωση του δείκτη. Περιλαμβάνονται οδηγίες εγκατάστασης. Μαύρου χρώματος. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Yo..
  28,00€
 • ΔΕΙΚΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ - ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ
  Δείκτης βενζίνης-πετρελαίου για σκάφη. Με αντιθαμβωτική και αντιχαρακτική επίστρωση. Χαμηλού μαγνητικού πεδίου για να μην επηρεάζεται απο την πυξίδα ή άλλα όργανα και με χαμηλή ταλάντωση του δείκτη. Περιλαμβάνονται οδηγίες εγκατάστασης. Μαύρου χρώματος. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Moun..
  28,00€
 • ΔΕΙΚΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΝΕΡΟΥ
  Δείκτης θερμοκρασίας νερού για σκάφη. Με αντιθαμβωτική και αντιχαρακτική επίστρωση. Χαμηλού μαγνητικού πεδίου για να μην επηρεάζεται απο την πυξίδα ή άλλα όργανα και με χαμηλή ταλάντωση του δείκτη. Περιλαμβάνονται οδηγίες εγκατάστασης. Μαύρου χρώματος. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mount..
  28,00€
 • ΔΕΙΚΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΛΑΔΙΟΥ 5 BAR
  Δείκτης πίεσης λαδιού 5 bar για σκάφη. Με αντιθαμβωτική και αντιχαρακτική επίστρωση. Χαμηλού μαγνητικού πεδίου για να μην επηρεάζεται απο την πυξίδα ή άλλα όργανα και με χαμηλή ταλάντωση του δείκτη. Περιλαμβάνονται οδηγίες εγκατάστασης. Μαύρου χρώματος. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Moun..
  28,00€
 • ΤΡΙΜΟΜΕΤΡΟ
  Τριμόμετρο για σκάφη. Με αντιθαμβωτική και αντιχαρακτική επίστρωση. Χαμηλού μαγνητικού πεδίου για να μην επηρεάζεται απο την πυξίδα ή άλλα όργανα και με χαμηλή ταλάντωση του δείκτη. Περιλαμβάνονται οδηγίες εγκατάστασης. Μαύρου χρώματος. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube ..
  28,00€
 • ΨΗΦΙΑΚΟ ΩΡΟΜΕΤΡΟ
  Ψηφιακό ωρόμετρο για σκάφη. Με αντιθαμβωτική και αντιχαρακτική επίστρωση. Χαμηλού μαγνητικού πεδίου για να μην επηρεάζεται απο την πυξίδα ή άλλα όργανα. Περιλαμβάνονται οδηγίες εγκατάστασης. Μαύρου χρώματος. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  45,00€
 • ΣΤΡΟΦΟΜΕΤΡΟ 6000RPM ΚΑΙ ΩΡΟΜΕΤΡΟ
  Στροφόμετρο 6000rpm με ενσωματωμένο ψηφιακό ωρόμετρο για σκάφη. Με αντιθαμβωτική και αντιχαρακτική επίστρωση. Χαμηλού μαγνητικού πεδίου για να μην επηρεάζεται απο την πυξίδα ή άλλα όργανα και με χαμηλή ταλάντωση του δείκτη. Περιλαμβάνονται οδηγίες εγκατάστασης. Μαύρου χρώματος. Κάντε εγγραφ..
  76,00€
 • ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟ
  Ψηφιακό πολυόργανο για σκάφη. Περιέχει δείκτη θερμοκρασίας νερού, δείκτη πίεσης λαδιού και στροφόμετρο. Με αντιθαμβωτική και αντιχαρακτική επίστρωση. Χαμηλού μαγνητικού πεδίου για να μην επηρεάζεται απο την πυξίδα ή άλλα όργανα. Περιλαμβάνονται οδηγίες εγκατάστασης. Μαύρου χρώματος. Κάντε ε..
  79,00€
 • ΑΜΠΕΡΟΜΕΤΡΟ 80A
  Αμπερόμετρο 80A για σκάφη. Με αντιθαμβωτική και αντιχαρακτική επίστρωση. Χαμηλού μαγνητικού πεδίου για να μην επηρεάζεται απο την πυξίδα ή άλλα όργανα και με χαμηλή ταλάντωση του δείκτη. Περιλαμβάνονται οδηγίες εγκατάστασης. Μαύρου χρώματος. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο You..
  82,00€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2024
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question