ΛΑΣΤΙΧΑ ΟΠΛΩΝ

ΛΑΣΤΙΧΑ ΟΠΛΩΝ
Λάστιχα για ψαροτούφεκα σε black latex απο την Xdive. με μεγάλη αντοχή και ταχεία μνήμη επαναφοράς. Ιδανικά για όλα τα λαστιχοφόρα όπλα. Σε διάφορα μήκη και σε τρείς διαφορές διαμέτρους.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΙΑ ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΑ 16mm
  Λάστιχα για ψαροτούφεκα σε black latex διαμέτρου 16mm. Ιδιαίτερα δυνατά και μεγάλης αντοχής. Με μεγάλο συντελεστή επιμήκυνσης και ταχεία μνήμη επαναφοράς. Ένα απο τα χαρακτηριστικά τους είναι η διαρκής διατήρηση της επιφορτιζόμενης δύναμης. Διατίθενται σε αεροστεγή συσκευασία.   Κάντε ε..
  11,00€
 • ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΙΑ ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΑ 17,5mm
  Λάστιχα για ψαροτούφεκα σε black latex διαμέτρου 17,5mm. Ιδιαίτερα δυνατά και μεγάλης αντοχής. Με μεγάλο συντελεστή επιμήκυνσης και ταχεία μνήμη επαναφοράς. Ένα απο τα χαρακτηριστικά τους είναι η διαρκής διατήρηση της επιφορτιζόμενης δύναμης. Διατίθενται σε αεροστεγή συσκευασία. Κάντε εγγρα..
  12,50€
 • ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΙΑ ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΑ 19mm
  Λάστιχα για ψαροτούφεκα σε black latex διαμέτρου 19mm. Ιδιαίτερα δυνατά και μεγάλης αντοχής. Με μεγάλο συντελεστή επιμήκυνσης και ταχεία μνήμη επαναφοράς. Ένα απο τα χαρακτηριστικά τους είναι η διαρκής διατήρηση της επιφορτιζόμενης δύναμης. Διατίθενται σε αεροστεγή συσκευασία.   Κάντε ε..
  16,00€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2024
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question