Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρία Sea-Mountain, ιδρύθηκε απο τον Αμανατίδη Ιωάννη το 2005 στα Λουτρά Αιδηψού στην Βόρεια Εύβοια. Η ραγδαία ανάπτυξη της επιχείρησης καθώς και η καθολική αποδοχή που έτυχε στην τοπική αγορά, μας οδήγησαν το 2008 στην δημιουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Το www.sea-mountain.gr έχει πλέον καθιερωθεί ως ένας απο τους δημοφιλέστερους διαδικτυακούς προορισμούς, για όλους τους φίλους των υπαίθριων δραστηριοτήτων. Οι κύριοι λόγοι που οδήγησαν σε αυτή την καθιέρωση, είναι η εντιμότητα και η συνέπεια στις συναλλαγές με τους πελάτες μας, η εμπειρία που έχουμε αποκτήσει στις διαδικτυακές πωλήσεις, καθώς και η συνεχής προσπάθεια μας για να γινόμαστε καλύτεροι.

Το www.sea-mountain.gr απο την πρώτη μέρα της γέννησης του, σαν σκοπό είχε να παρέχει ποιοτικά προϊόντα σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και της Κύπρου. Αυτόν τον σκοπό συνεχίζουμε να υπηρετούμε ακούραστα μέχρι και σήμερα. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Για οποιαδήποτε πληροφορία, επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2226024112.

Με εκτίμηση
Αμανατίδης Ιωάννης

Web development By Icop
Sea-Mountain © 2024
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question