ΣΕΤ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΜΟΛΥΒΙ ΦΥΛΑΚΑ

ΣΕΤ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΜΟΛΥΒΙ ΦΥΛΑΚΑ
Διαλέξτε το εκπτωτικό πακέτο προσφοράς (σέτ καλάμι με μηχανισμό) που επιθυμείτε για την τεχνική ψαρέματος με μολύβι φύλακα. Επωφεληθείτε άμεσα σε ποιότητα και τιμή, αποκτώντας το δικό σας ολοκληρωμένο πακέτο.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ ΜΟΛΥΒΙ ΦΥΛΑΚΑ 2443
  Καλάμι: Το Akemi είναι το νέο δίσπαστο μοντέλο της Shimatsu, για ψάρεμα απο σκάφος με τις τεχνικές της συρτής αφρού και βυθού. Ένα απο τα κύρια χαρακτηριστικά του, είναι η παραβολικότητα σε συνδυασμό με την σκληρότητα, κάτι το οποίο οφείλεται στην τελευταίας τεχνολογίας Fiberglass που χρησιμοποιήθηκ..
  122,00€
  Σύμφωνα με 2 αξιολογήσεις.
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ ΜΟΛΥΒΙ ΦΥΛΑΚΑ 3660
  Καλάμι: Ένα καλάμι ψαρέματος για μολύβι φύλακα, που δεν πρέπει να λείπει απο κανένα σκάφος. Το Dam Steel Power Blue είναι αυτό που χρειάζεστε για την συγκεκριμένη τεχνική ψαρέματος, αφού συνδυάζει τέλεια την κορυφαία ποιότητα με την προσιτή τιμή. Αξιόπιστο όσο κανένα άλλο καλάμι της κατηγορίας του σ..
  149,00€
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ ΜΟΛΥΒΙ ΦΥΛΑΚΑ 4776
  Καλάμι: Νέο καλάμι ψαρέματος Fin-nor Lethal Variado 20-30lb για μολύβι φύλακα. Ένα καλάμι δοκιμασμένο με τις καλύτερες κριτικές τόσο στην Ελλάδα όσο και στις υπόλοιπες Μεσογειακές χώρες, πάντα για την τεχνική του φύλακα. Η ευαίσθητη και προοδευτική δράση του, δεν θα αφήσει περιθώρια απώλειας ψαριών,..
  320,00€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2021
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question