ΣΕΤ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΜΟΛΥΒΙ ΦΥΛΑΚΑ

ΣΕΤ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΜΟΛΥΒΙ ΦΥΛΑΚΑ
Διαλέξτε το εκπτωτικό πακέτο προσφοράς (σέτ καλάμι με μηχανισμό) που επιθυμείτε για την τεχνική ψαρέματος με μολύβι φύλακα. Επωφεληθείτε άμεσα σε ποιότητα και τιμή, αποκτώντας το δικό σας ολοκληρωμένο πακέτο.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ ΜΟΛΥΒΙ ΦΥΛΑΚΑ 2443
  Καλάμι: Το Akemi είναι το νέο δίσπαστο μοντέλο της Shimatsu, για ψάρεμα απο σκάφος με τις τεχνικές της συρτής αφρού και βυθού. Ένα απο τα κύρια χαρακτηριστικά του, είναι η παραβολικότητα σε συνδυασμό με την σκληρότητα, κάτι το οποίο οφείλεται στην τελευταίας τεχνολογίας Fiberglass που χρησιμοποιήθηκ..
  120,00€
  Σύμφωνα με 1 αξιολογήσεις.
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ ΜΟΛΥΒΙ ΦΥΛΑΚΑ 4776
  Καλάμι: Οικονομική και άκρως αξιόπιστη λύση για την τεχνική με μολύβι φύλακα. Το Shimano Vengeance AX είναι ένα καλάμι ψαρέματος που κατασκευάστηκε με αυστηρά στάνταρ ποιότητας. Ο γραφίτης XT-30 υψηλών πιέσεων κυριαρχεί στο Blank του, ενώ διαθέτει οδηγούς Shimano Stainless Steel Hardlite για άριστη ..
  143,00€
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ ΜΟΛΥΒΙ ΦΥΛΑΚΑ 3660
  Καλάμι: Ένα πολυχρηστικό καλάμι ψαρέματος, που δεν πρέπει να λείπει απο κανένα σκάφος. Το Dam Steel Power Red Light Boat είναι αυτό που χρειάζεστε για καθετή, καλαμάρια στον αφρό ή στον βυθό, Tenya, ελαφριές συρτοκαθετές και όχι μόνο. Κατασκευασμένο απο Carbon υψηλών πιέσεων και πρωτοποριακή κορυφή ..
  149,00€
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question