ΣΕΤ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΜΟΛΥΒΙ ΦΥΛΑΚΑ

ΣΕΤ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΜΟΛΥΒΙ ΦΥΛΑΚΑ
Διαλέξτε το εκπτωτικό πακέτο προσφοράς (σέτ καλάμι με μηχανισμό) που επιθυμείτε για την τεχνική ψαρέματος με μολύβι φύλακα. Επωφεληθείτε άμεσα σε ποιότητα και τιμή, αποκτώντας το δικό σας ολοκληρωμένο πακέτο.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ ΜΟΛΥΒΙ ΦΥΛΑΚΑ 2443
  Καλάμι: Το Akemi είναι το νέο δίσπαστο μοντέλο της Shimatsu, για ψάρεμα απο σκάφος με τις τεχνικές της συρτής αφρού και βυθού. Ένα απο τα κύρια χαρακτηριστικά του, είναι η παραβολικότητα σε συνδυασμό με την σκληρότητα, κάτι το οποίο οφείλεται στην τελευταίας τεχνολογίας Fiberglass που χρησιμοποιήθηκ..
  135,00€
  Σύμφωνα με 2 αξιολογήσεις.
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ ΜΟΛΥΒΙ ΦΥΛΑΚΑ 3660
  Καλάμι: Ένα καλάμι ψαρέματος για μολύβι φύλακα, που δεν πρέπει να λείπει απο κανένα σκάφος. Το Dam Steel Power Blue είναι αυτό που χρειάζεστε για την συγκεκριμένη τεχνική ψαρέματος, αφού συνδυάζει τέλεια την κορυφαία ποιότητα με την προσιτή τιμή. Αξιόπιστο όσο κανένα άλλο καλάμι της κατηγορίας του σ..
  170,00€
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ ΜΟΛΥΒΙ ΦΥΛΑΚΑ 4776
  Καλάμι: Νέο καλάμι Okuma Catalina Boat για ψάρεμα με την τεχνική με μολύβι φύλακα. Ένα απο τα καλύτερα καλάμια της αγοράς στην κατηγορία του σε αυτό το κόστος χρημάτων, ιδιαίτερα δυνατό και αξιόπιστο. Είναι κατασκευασμένο απο Carbon υψηλών πιέσεων 24 τόνων για μεγάλες αντοχές στην σκληρή χρήση, με π..
  170,00€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2024
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question