ΚΑΛΑΜΑΡΙΕΡΕΣ

ΚΑΛΑΜΑΡΙΕΡΕΣ
Καλαμαριέρες κάθε είδους σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές. Γουρουνάκια, γαρίδες, σιλικονούχες, συρτής. Σε διάφορα μεγέθη και σε πλούσιο χρωματολόγιο. Αναγνωρισμένη ποιότητα απο τις κορυφαίες εταιρίες του χώρου και μεγάλη γκάμα τόσο απο οικονομικές, όσο και απο ακριβότερες καλαμαριέρες.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΕΡΕΣ
  Προστατευτικά καπάκια καλαμριέρας απο την Chica. Ιδανικά για την προστασία μας απο το κάρφωμα που προκαλούν οι αιχμηρές ακίδες των καλαμαριέρων. Επίσης προστατεύουν τις ακίδες απο την αξείδωση ή απο διάφορα χτυπήματα που τις στραβώνουν, για όσο καιρό τις έχουμε αποθηκευμένες. Κατασκευασμένες απο ανθ..
  0,80€
 • ΚΑΛΑΜΑΡΙΕΡΑ ΠΑΝΙΝΗ ΕΛΑΦΡΙΑ
  Παραδοσιακή καλαμαριέρα-θραψαλιέρα κατασκευασμένη απο ανθεκτικό πανί σε λευκό και κόκκινο χρώμα. Διαθέτει διπλή σειρά απο ενισχυμένες ανοξείδωτες βελόνες και φωσφορούχες χάντρες για να προσελκύει απο μακριά τα καλαμάρια ή τα θράψαλα. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική, ειδικά όταν την τοποθετείτε σε αρμ..
  0,90€
 • UNO PENDIO ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ
  Τα οικονομικά γουρουνάκια Pendio της Uno, είναι αξιόπιστες καλαμαριέρες με πολύ καλή πλεύση και σε εξαιρετική τιμή. Ιδανικές για αρματωσιές απο βάρκα, ειδικά σε μέρη όπου πιανόμαστε εύκολα με αποτέλεσμα να χάνουμε συχνά τις ακριβές καλαμαριέρες μας. Διαθέτουν πολύ αιχμηρές ακίδες και ιδανικό ζύγισμα..
  1,40€
 • UNO PENDIO ΓΑΡΙΔA
  Οικονομικές καλαμαριέρες Uno Pendio σε σχήμα γαρίδας. Ιδανικές για παράκτιο ψάρεμα με την τεχνική του Eging για δοκιμασμένα αποτελέσματα. Διαθέτουν ανθεκτικό δέρμα και ιδιαίτερα κοφτερές ακίδες. Πολύ καλή και οικονομική επιλογή, ειδικά όταν ψαρεύουμε καλαμάρια σε μέρη όπου έχουμε πολλές απώλειες. Αξ..
  1,50€
 • ΚΑΛΑΜΑΡΙΕΡΕΣ ΓΑΡΙΔΑΚΙ 1,5
  Οικονομικές καλαμαριέρες σε σχήμα γαριδάκι απο την Lineaeffe. Ιδανικές για ψάρεμα καλαμαριών απο σκάφος με καθετή (αρματωσιά με 3 ή 4 καλαμαριέρες), αλλά εξίσου καλές και για ψάρεμα σουπιάς απο την ακτή με τεχνική eging. Διαθέτουν εξαιρετική κίνηση στο νερό καθώς και ιδανικό ζύγισμα που επιτρέπει τη..
  1,50€
 • INOX ΚΑΥΤΕΡΟ 15cm
  Ανοξείδωτο καυτερό απο την Uno για το ψάρεμα των καλαμαριών και των θράψαλων απο σκάφος ή απο την ακτή με τον παραδοσιακό τρόπο στα μεσόνερα και με την βοήθεια ενός φελλού 20 έως 40 γραμμαρίων. Έχει μήκος 15cm και διαθέτει σχήμα με το οποίο τοποθετείτε το νωπό ψάρι εγκλωβίζοντας το ανάμεσα στις δύο ..
  1,60€
 • KIKU ΚΑΛΑΜΑΡΙΕΡΕΣ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ
  Καλαμαριέρες Kiku σε σχήμα γουρουνάκι. Πολύ καλής ποιότητας σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή. Ιδανικές τόσο για ψάρεμα απο σκάφος όσο και για παράκτιο. Κατασκευασμένες απο ανθεκτικό πανί και με ιδανικό ζύγισμα στο νερό. Τα βελόνια που φέρουν είναι ιδιαίτερα κοφτερα και δεν ανοίγουν ακόμα και υπο το βάρος μ..
  2,00€
  Σύμφωνα με 1 αξιολογήσεις.
 • ΚΑΛΑΜΑΡΙΕΡΕΣ ΣΥΡΤΗΣ
  Οικονομικές καλαμαριέρες για συρτή στον αφρό. Πολύ καλής ποιότητας, εξαιρετικό φινίρισμα και δοκιμασμένες για χρόνια στην Ελληνική αγορά. Μήκος 85mm χωρίς τις ακίδες. Διαθέσιμες σε 5 χρωματισμούς. ιδανικούς για ψάρεμα καλαμαριών στα νερά της Μεσογείου.   Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea..
  2,20€
 • KIKU UTRA GLITTER
  Καλαμαριέρες γουρουνάκια απο την Kiku, μοναδικής ποιότητας, με αστραφτερό δέρμα που ελκύει τα καλαμάρια και τις σουπιές λόγω της αντανάκλασης ακόμα και με τον παραμικρό φωτισμό. Σε 5 απίθανους χρωματισμούς. Ιδανική πλεύση και εξαιρετικό ζύγισμα. Μήκος σώματος 7cm χωρίς τις βελόνες. Μία απο τις καλύτ..
  2,40€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2019
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question