ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΣΚΑΦΟΥΣ

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΣΚΑΦΟΥΣ
Αξεσουάρ και αναλώσιμα κορυφαίας ποιότητας, απαραίτητα για όλους τους χρήστες φουσκωτών ή πολυεστερικών σκαφών. Καλύμματα για σκάφη, βάσεις εφεδρικών μηχανών, σκάλες, τέντες ηλίου και πολλά ακόμα χρήσιμα αναλώσιμα για το σκάφος σας.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΒΕΝΤΟΥΖΑ ΞΕΠΛΥΜΑΤΟΣ
  Βεντούζα ξεπλύματος για εξωλέμβιες μηχανές. Την εφαρμόζουμε στις οπές που βρίσκονται στο πόδι της μηχανής πίσω απο την προπέλα και συνδέουμε την βεντούζα με λάστιχο νερού. Ανοίγοντας το νερό και βάζοντας μπροστά την εξωλέμβια, επιτρέπουμε στην μηχανή να λειτουργήσει τραβώντας γλυκό νερό. Έτσι ξεπλέν..
  7,00€
 • ΚΑΛΥΜΜΑ ΕΞΩΛΕΜΒΙΑΣ ΜΗΧΑΝΗΣ
  Ενισχυμένα αδιάβροχα καλύμματα για την καλύτερη προστασία της μηχανής σας. Προστατεύουν απόλυτα την εξωλέμβια μηχανή σε περιόδους που δεν χρησιμοποιείται. Κατασκευάζονται από ανθεκτικό polyester 300D με επικάλυψη PA για μεγαλύτερη αδιαβροχοποίηση και αντοχή. Οι ραφές διαθέτουν ειδική ταινία η οποία ..
  8,50€
 • ΠΡΟΣΟΨΗ-ΚΑΛΥΜΜΑ ΡΑΔΙΟ-CD
  Κάλυμμα για ραδιο-cd στο σκάφος. Κατασκευασμένο από ABS πλαστικό με επικάλυψη για προστασία ακτινοβολίας UV. Κομψό και εργονομικό σχέδιο, με φιμέ τζάμι στην πρόσοψη και εύχρηστο αυτόματο άνοιγμα. Έχει μήκος 24,5cm, ύψος 11cm και βάθος 9cm. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain..
  24,00€
  Σύμφωνα με 1 αξιολογήσεις.
 • ΚΡΙΚΟΣ ΑΝΕΛΚΥΣΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ INOX
  Χειροποίητος ανοξείδωτος κρίκος, ειδικά σχεδιασμένος για την εύκολη ανέλκυση της άγκυρας του σκάφους απο τον βυθό. Όλοι γνωρίζουμε πόσο κουραστικό είναι να σηκώνουμε την άγκυρα του σκάφους μας με τα χέρια, ειδικά όταν το βάθος είναι αρκετά μεγάλο. Με αυτόν τον κρίκο το σήκωμα της άγκυρας ακόμα και α..
  25,00€
 • ΣΚΑΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΣΚΑΦΟΣ
  Σκάλα για σκάφος από σωλήνα ανοδιωμένου αλουμίνιου δiαμέτρου 22mm, με 3 λευκά σκαλοπάτια κατασκευασμένα από ενισχυμένο πολυπροπυλένιο. Στενή και κατάλληλη για σκάφη που δεν διαθέτουν πολύ χώρο. Διαθέτει 2 αναδιπλούμενα πόδια για ευκολότερη αποθήκευση. Το ολικό μήκος της είναι 92cm και τα σκαλοπάτια ..
  46,00€
 • ΒΑΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ
  Βάση για εφεδρική εξωλέμβια μηχανή. Τοποθετείται πολύ εύκολα και αποτελείται απο inox λάμες και ξύλο πάχους περίπου 5cm. Κατάλληλη για μηχανές βάρους μέχρι 40kg. Οι διαστάσεις της είναι 26,5cm μήκος και 15cm πλάτος. Τοποθετείται κάθετα, δίπλα απο τον καθρέφτη του σκάφους. ..
  62,00€
 • ΒΑΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΓΙΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ
  Βάση για εφεδρική εξωλέμβια μηχανή. Τοποθετείται πολύ εύκολα και αποτελείται απο inox λάμες και ξύλο πάχους περίπου 5cm. Κατάλληλη για μηχανές βάρους μέχρι 42kg. Οι διαστάσεις της είναι 25cm μήκος και 20cm πλάτος. Κατάλληλη για στήριξη στην πλατφόρμα τους σκάφους. ..
  68,00€
 • ΚΑΛΥΜΜΑ ΣΚΑΦΟΥΣ
  Τα καλύμματα σκάφους είναι απαραίτητα για την προστασία του σκάφους από τον ήλιο, τη βροχή και τη σκόνη σε περιόδους αδράνειας και μη χρησιμοποίησης του. Κατασκευάζονται από αδιάβροχο polyester 300D με επικάλυψη PA για μεγαλύτερη αδιαβροχοποίηση και αντοχή στον ήλιο. Διαθέτουν ενισχυμένους ιμάντες κ..
  73,00€
 • ΣΚΑΛΑ INOX ΓΙΑ ΣΚΑΦΟΣ
  Σκάλα για σκάφος inox, αναδιπλούμενη για να μην καταλαμβάνει μεγάλο χώρο. Κατσκευασμένη απο σωλήνα inox διαμέτρου 22mm και ξύλινα σκαλοπάτια μήκους 19cm. Κατάλληλη για σκάφη που δέν δοαθέτουν μεγάλο χώρο δίπλα απο τον καθρέφτη. Πολύ αξιόπιστη και με κορυφαία ποιότητα κατασκευής. ..
  104,00€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2023
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question