ΧΤΑΠΟΔΙΕΡΕΣ

ΧΤΑΠΟΔΙΕΡΕΣ
Χταποδιέρες με σιλικονούχα καβούρια ελκυστικών χρωμάτων, αιχμηρές σαλαγκιές-χταποδιέρες με μολύβι, καθώς και πολλά άλλα αναλώσιμα για το ψάρεμα των χταποδιών απο σκάφος ή απο ακτή.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΨΑΡΑΚΙ ΧΤΑΠΟΔΙΕΡΑΣ
  Πλαστικό ψαράκι με μεγάλα μάτια, Ιδανικό για κατασκευή αρματωσιάς (μπρακαρόλας) όταν ψαρεύουμε χταπόδια απο το σκάφος. Πολύ αποτελεσματικό αφού χρησιμοποιείται εδω και πολλά χρόνια απο έμπειρους ψαράδες επαγγελματίες ή ερασιτέχνες. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  0,70€
 • ΨΑΡΑΚΙΑ INOX ΓΙΑ ΧΤΑΠΟΔΙΑ
  Ψαράκια inox για έντονη αντανάκλαση και καθρεπτισμό στο νερό, κάτι το οποίο έλκει πολύ τα χταπόδια. Τα τοποθετούμε σε αρματωσια (μπρακαρόλα) είτε μόνα τους είτε σε συνδυασμό και με νωπά ψάρια. Πολύ αποτελεσματικός και παραδοσιακός τρόπος ψαρέματος για χταπόδια. Μήκους 10,5 cm. Η τιμή αναφέρεται σε π..
  0,70€
 • ΚΑΒΟΥΡΙ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΧΤΑΠΟΔΙΕΡΑΣ
  Ελαστικό καβούρι σε τέσσερα διαφορετικά μεγέθη. Ιδανικό για αρμάτωμα σε χταποδιέρες και μπρακαρόλες, αφού το έντονο κόκκινο χρώμα τους αλλά και η κίνηση τους, έλκει απο μακριά τα χταπόδια. Πολυ αποτελεσματικό τόσο για ψάρεμα απο σκάφος, όσο και για αυτοσχέδιες χταποδιέρες για αυτούς που ψαρεύουν χτα..
  1,00€
 • ΧΤΑΠΟΔΙΕΡΑ ΜΕ ΜΟΛΥΒΙ
  Χταποδιέρα με μολύβι, βάρους 125gr. Διαθέτει πολλά αγκίστρια προκειμένου να πιάνονται εύκολα τα χταπόδια ακόμα και απο τα πλοκάμια τους. Ιδανική για ψάρεμα απο σκάφος με κλασσικές μπρακαρόλες, όταν το χταπόδι έχει πιαστεί στην μπρακαρόλα μας και θέλουμε την βοήθεια αυτής της χταποδιέρας για να το κα..
  2,50€
 • ΣΑΛΑΓΚΙΑ ΜΕ ΜΟΛΥΒΙ 140gr
  Μεγάλη σαλαγκιά με μολύβι βάρους 140gr, απαραίτητη για το ψάρεμα των χταποδιών. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και πολύ αιχμηρή. Διαθέτει μάτια πάνω στον σκελετό της και τρύπα για να δέσετε χοντρή πετονιά ή σχοινί ειδκό για το ψάρεμα των χταποδιών. Με την εγγύηση κατασκευής της Ελληνικής εταιρίας Tec..
  3,50€
 • ΧΤΑΠΟΔΙΕΡΑ TECHNOFISH 16cm
  Οικονομική χταποδιέρα με σιλικονούχο καβούρι και πραγματικά υψηλά στάνταρ ποιότητας. Πολύ αποτελεσματική για το ψάρεμα των χταποδιών απο την ακτή ή απο σκάφος. Διαθέτει 2 αιχμηρά αγκίστρια που δεν θα αφήσουν κανένα χταπόδι να ξεκαρφωθεί απο πάνω της. Μήκους 16cm και με την εγγύηση κατασκευής της Ελλ..
  4,50€
 • ΧΤΑΠΟΔΙΕΡΑ ΜΕ ΜΟΛΥΒΙ 300gr
  Χταποδιέρα με μολύβι, βάρους 300gr. Διαθέτει πολλά αγκίστρια προκειμένου να πιάνονται εύκολα τα χταπόδια ακόμα και απο τα πλοκάμια τους. Ιδανική για ψάρεμα απο σκάφος με κλασσικές μπρακαρόλες, όταν το χταπόδι έχει πιαστεί στην μπρακαρόλα μας και θέλουμε την βοήθεια αυτής της χταποδιέρας για να το κα..
  5,50€
 • ΧΤΑΠΟΔΙΕΡΑ TECHNOFISH 17cm
  Ενισχυμένη χταποδιέρα με σιλικονούχο καβούρι και πραγματικά υψηλά στάνταρ ποιότητας. Πολύ αποτελεσματική για το ψάρεμα των χταποδιών απο την ακτή ή απο σκάφος. Διαθέτει 4 αιχμηρά αγκίστρια που δεν θα αφήσουν κανένα χταπόδι να ξεκαρφωθεί απο πάνω της. Μήκους 17cm, βάρους 180 γραμμαρίων και με την εγγ..
  7,60€
 • ΧΤΑΠΟΔΙΕΡΑ TECHNOFISH X-LARGE
  Χταποδιέρα μεγάλου μεγέθους με σιλικονούχο καβούρι και πραγματικά υψηλά στάνταρ ποιότητας. Πολύ αποτελεσματική για το ψάρεμα των χταποδιών απο την ακτή ή απο σκάφος. Διαθέτει 2 αιχμηρά αγκίστρια που δεν θα αφήσουν κανένα χταπόδι να ξεκαρφωθεί απο πάνω της. Με την εγγύηση κατασκευής της Ελληνικής ετα..
  7,80€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2024
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question