ΥΛΙΚΑ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΙΑΣ

ΥΛΙΚΑ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΙΑΣ
Υλικά αγκυροβολίας για σκάφη κάθε μεγέθους, στην καλύτερη ποιότητα και σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές. Ναυτικά κλειδιά γαλβανιζέ και inox, ράουλα, σφικτήρες, καθώς και άλλα χρήσιμα αναλώσιμα για την σίγουρη και ασφαλή αγκυροβόληση του σκάφους σας.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΑΛΒΑΝΙΖΕ 151
  Ναυτικό κλειδί γαλβανιζέ τύπου D, εξαιρετικής ποιότητας και με μεγάλη αντοχή στην διάβρωση. Γαλβανισμένο εν θερμώ. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  0,60€
 • ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΑΛΒΑΝΙΖΕ 162
  Ναυτικό κλειδί γαλβανιζέ τύπου ωμέγα, εξαιρετικής ποιότητας και με μεγάλη αντοχή στην διάβρωση. Γαλβανισμένο εν θερμώ. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  0,60€
 • ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΛΕΙΔΙ INOX 167
  Ναυτικό κλειδί inox τύπου D, εξαιρετικής ποιότητας και με μεγάλη αντοχή στην διάβρωση. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  1,30€
 • ΣΦΙΚΤΗΡΑΣ ΣΥΡΜΑΤΟΣΧΟΙΝΟΥ INOX
  Σφικτήρας συρματόσχοινου inox, κορυφαίας ποιότητας σε πολύ προσιτή τιμή. Μεγάλης αντοχής και κατασκευασμένος να αντέχει στην διάβρωση του θαλασσινού νερού. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  1,30€
 • ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΑΓΚΙΣΤΡΟ INOX 217
  Αυτόματο άγκιστρο ανοξείδωτο, εξαιρετικής ποιότητας και με μεγάλη αντοχή στην διάβρωση. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  1,50€
 • ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΛΕΙΔΙ INOX 174
  Ναυτικό κλειδί inox τύπου ωμέγα, εξαιρετικής ποιότητας και με μεγάλη αντοχή στην διάβρωση. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  1,60€
 • ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΛΕΙΔΙ ΜΑΚΡΥ INOX 184
  Ναυτικό κλειδί με μακρύ σκελετό inox τύπου D, εξαιρετικής ποιότητας και με μεγάλη αντοχή στην διάβρωση. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  1,80€
 • ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ INOX
  Σύνδεσμος αλυσίδας inox, για ένωση δύο ξεχωριστών αλυσίδων. Πολύ καλής ποιότητας και με μεγάλες αντοχές.   Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  2,30€
 • ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΑΓΚΙΣΤΡΟ INOX 3210
  Αυτόματο άγκιστρο ανοξείδωτο, με ενσωματωμένο μάτι και εσωτερικό ελατήριο. Εξαιρετικής ποιότητας και με μεγάλη αντοχή στην διάβρωση. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Sea-Mountain στο Youtube εδώ ..
  2,40€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2024
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question