ΘΗΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

ΘΗΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ
Θήκες για καλάμια ή μηχανισμούς στις καλύτερες τιμές. Όλοι ξέρουμε πόσες ζημιές προκαλούνται στους μηχανισμούς αλλά και στους οδηγούς των καλαμιών κατα την διάρκεια της μετακίνησης μέχρι να φτάσουμε στο σημείο ψαρέματος. Λύστε το πρόβλημα της μεταφοράς του ψαρευτικού εξοπλισμού σας, επιλέγοντας την κατάλληλη θήκη μέσα απο το e-shop μας.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΘΗΚΗ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ DAM
  Προστατευτική θήκη για την αποθήκευση ή την μεταφορά των μηχανισμών απο την Dam. Πολύ ανθεκτική και με εσωτερική επένδυση για ακόμα μεγαλύτερη προστασία απο χτυπήματα. Διαθέτει ενισχυμένο φερμουάρ και δέχεται μηχανισμούς μικρού και μεσαίου μεγέθους. Σε πολύ προσιτή τιμή και κορυφαία ποιότητα κατασκε..
  8,80€
 • ΘΗΚΗ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ SHIMANO
  Save 10%
  Η Shimano µας παρουσιάζει µια προστατευτική θήκη για σχεδόν όλες τις κατηγορίες µηχανισµών ψαρέµατος. Χαρακτηρίζεται από µοντέρνο σχεδιασµό, διαθέτει διπλό φερµουάρ στο διάφανο καπάκι, υψηλής ποιότητας υλικό που καθαρίζει εύκολα, ενώ κυκλοφορεί και σε ..
  18,00€ 20,00€
 • ΣΚΛΗΡΗ ΘΗΚΗ ΚΑΛΑΜΙΩΝ YUKI
  Μία σκληρή θήκη μεταφοράς καλαμιών της Yuki, πολύ υψηλής ποιότητας και σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή. Η χωρητικότητα της είναι για 1 ή 2 καλάμια ανάλογα με τον τύπο. Παρέχει υψηλή προστασία τόσο κατα την μεταφορά, όσο και κατα την αποθήκευση των καλαμιών τους περιόδους που δεν τα χρησιμοποιείτε. Διατίθε..
  19,50€
 • ΘΗΚΗ DAM PRO-TACT ROD SLEEVE
  Οι νέες θήκες της Dam δίνουν την λύση στους φίλους του Spinning, του Eging και του Shore Jigging, αφού πλέον όλοι μπορούν να αποθηκεύσουν ή να μεταφέρουν με ασφάλεια το δίσπαστο καλάμι τους μαζί με τον μηχανισμό, χωρίς να χρειάζεται να τα έχουν σε ξεχωριστές θήκες και να πρέπει να τα αρματώσουν μόλι..
  25,00€
 • ΘΗΚΗ CARP ZOOM 1,60m
  Save 10%
  Η Carp Zoom μας παρουσιάζει μία τριπλή θήκη καλαμιών πολύ ευρύχωρη και εύχρηστη, με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, αλλά και ιδιαίτερα προσιτή τιμή. Είναι σχεδιασμένη για να υποδεχθεί 3 καλάμια μαζί με τους μηχανισμούς τους, κατασκευάστηκε από ενισχυμένο υλικό για να αντέχει στην σκληρή χρήση, διαθέ..
  32,40€ 36,00€
 • ΘΗΚΗ ALIGATOR SURF
  Θήκη για την μεταφορά τριών Surf Casting καλαμιών μαζί με τους μηχανισμούς τους απο την Aligator. Κατασκευασμένη απο υλικό Cordura ώστε να μην σκίζεται και να αντέχει στις τριβές και την καθημερινή χρήση. Διαθέτει 3 θέσεις με φερμουάρ, είναι αδιάβροχη, διαθέτει ιμάντες μεταφοράς για την πλάτη και τα..
  35,00€
 • ΘΗΚΗ SHIMATSU 1,60m
  Θήκη για την μεταφορά καλαμιών μαζί με τους μηχανισμούς τους απο την Shimatsu. Κατασκευασμένη απο υλικό Cordura ώστε να μην σκίζεται και να αντέχει στις τριβές και στην καθημερινή χρήση. Είναι αδιάβροχη, διαθέτει ιμάντες μεταφοράς για την πλάτη και τα χέρια, ανθεκτικά φερμουάρ και 2 εξωτερικές τσέπε..
  36,00€
 • ΘΗΚΗ ΚΑΛΑΜΙΩΝ SHIMANO
  Save 20%
  Υψηλής ποιότητας θήκη μεταφοράς καλαμιών απο την Shimano. Ιδανική για την προστασία και την μεταφορά μέχρι 2 καλαμιών με τους μηχανισμούς τους. Διαθέτει ενισχυμένα φερμουάρ, εργονομικούς ιμάντες, καθώς και υψηλή αδιαβροχοποίηση. Διαστάσεις 155cm x 16cm. Κορυφαία ποιότητα Shimano σε προσιτή τιμή. ..
  43,20€ 54,00€
 • ΘΗΚΗ BEHR 1,70m
  Θήκη μεταφοράς καλαμιών απο την Behr. Κορυφαία ποιότητα και προσιτή τιμή, σε μία θήκη που θα λατρέψουν όλοι οι φίλοι του Surf. Έχει μήκος 1,70m ώστε να μπορεί να δέχεται ακόμα και τα πιο μακριά καλάμια τηλεσκοπικά ή τρίσπαστα. Διαθέτει 3 εσωτερικά χωρίσματα για να μην ακουμπάνε τα καλάμια μεταξύ του..
  48,00€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2021
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question