ΘΗΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

ΘΗΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ
Θήκες για καλάμια ή μηχανισμούς στις καλύτερες τιμές. Όλοι ξέρουμε πόσες ζημιές προκαλούνται στους μηχανισμούς αλλά και στους οδηγούς των καλαμιών κατα την διάρκεια της μετακίνησης μέχρι να φτάσουμε στο σημείο ψαρέματος. Λύστε το πρόβλημα της μεταφοράς του ψαρευτικού εξοπλισμού σας, επιλέγοντας την κατάλληλη θήκη μέσα απο το e-shop μας.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΘΗΚΗ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ DAM
  Προστατευτική θήκη για την αποθήκευση ή την μεταφορά των μηχανισμών απο την Dam. Πολύ ανθεκτική και με εσωτερική επένδυση για ακόμα μεγαλύτερη προστασία απο χτυπήματα. Διαθέτει ενισχυμένο φερμουάρ και δέχεται μηχανισμούς μικρού και μεσαίου μεγέθους. Σε πολύ προσιτή τιμή και κορυφαία ποιότητα κατασκε..
  8,80€
 • ΘΗΚΗ DAM PRO-TACT ROD SLEEVE
  Οι νέες θήκες της Dam δίνουν την λύση στους φίλους του Spinning, του Eging και του Shore Jigging, αφού πλέον όλοι μπορούν να αποθηκεύσουν ή να μεταφέρουν με ασφάλεια το δίσπαστο καλάμι τους μαζί με τον μηχανισμό, χωρίς να χρειάζεται να τα έχουν σε ξεχωριστές θήκες και να πρέπει να τα αρματώσουν μόλι..
  25,00€
 • ΘΗΚΗ SIM HARD
  Η νέα σκληρή θήκη μεταφοράς της Sim, ήρθε για να δώσει λύση σε αυτούς που χρησιμοποιούν μονοκόμματα καλάμια μεγάλου μήκους. Είναι κατασκευασμένη απο ανθεκτικό nylon 6000D και επένδυση PVC. Διαθέτει εργονομικό ιμάντα ώμου με μαλακή επένδυση, καθώς και χερούλι μεταφοράς. Το μεγάλο της μήκος την καθιστ..
  32,00€
 • ΘΗΚΗ CARP ZOOM 1,60m
  Save 10%
  Η Carp Zoom μας παρουσιάζει μία τριπλή θήκη καλαμιών πολύ ευρύχωρη και εύχρηστη, με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, αλλά και ιδιαίτερα προσιτή τιμή. Είναι σχεδιασμένη για να υποδεχθεί 3 καλάμια μαζί με τους μηχανισμούς τους, κατασκευάστηκε από ενισχυμένο υλικό για να αντέχει στην σκληρή χρήση, διαθέ..
  32,40€ 36,00€
 • ΘΗΚΗ ALIGATOR SURF
  Θήκη για την μεταφορά τριών Surf Casting καλαμιών μαζί με τους μηχανισμούς τους απο την Aligator. Κατασκευασμένη απο υλικό Cordura ώστε να μην σκίζεται και να αντέχει στις τριβές και την καθημερινή χρήση. Διαθέτει 3 θέσεις με φερμουάρ, είναι αδιάβροχη, διαθέτει ιμάντες μεταφοράς για την πλάτη και τα..
  35,00€
 • ΘΗΚΗ ΚΑΛΑΜΙΩΝ SHIMANO
  Save 20%
  Υψηλής ποιότητας θήκη μεταφοράς καλαμιών απο την Shimano. Ιδανική για την προστασία και την μεταφορά μέχρι 2 καλαμιών με τους μηχανισμούς τους. Διαθέτει ενισχυμένα φερμουάρ, εργονομικούς ιμάντες, καθώς και υψηλή αδιαβροχοποίηση. Διαστάσεις 155cm x 16cm. Κορυφαία ποιότητα Shimano σε προσιτή τιμή. ..
  43,20€ 54,00€
 • ΘΗΚΗ BEHR 1,70m
  Θήκη μεταφοράς καλαμιών απο την Behr. Κορυφαία ποιότητα και προσιτή τιμή, σε μία θήκη που θα λατρέψουν όλοι οι φίλοι του Surf. Έχει μήκος 1,70m ώστε να μπορεί να δέχεται ακόμα και τα πιο μακριά καλάμια τηλεσκοπικά ή τρίσπαστα. Διαθέτει 3 εσωτερικά χωρίσματα για να μην ακουμπάνε τα καλάμια μεταξύ του..
  48,00€
 • ΘΗΚΗ ΚΑΛΑΜΙΩΝ ΜΠΑΖΟΥΚΑ
  Νέα σκληρή θήκη (μπαζούκα) μεταφοράς καλαμιών απο την Uno. Κατασκευασμένη απο ανθεκτικό πλαστικό για να μην υπάρχει η παραμικρή φθορά στα καλάμια σας κατα την μεταφοράς τους. Διαθέτει πόρτα στο πάνω μέρος για εύκολη πρόσβαση και το μήκος της ρυθμίζει συρταρωτά απο 1,60m έως 2,15m. Η διάμετρος της εί..
  52,00€
 • ΘΗΚΗ FALCON SURFCASTING
  Μία πρακτική και ιδιαίτερα ανθεκτική θήκη μεταφοράς Surf Casting καλαμιών από την Falcon. Κατασκευασμένη από ανθεκτικό ιμάντα για να αντέχει στην σκληρή χρήση, ενώ διαθέτει εξωτερική θήκη για ασφαλή τοποθέτηση βάσεων και απόχης, ενισχυμένο φερμουάρ, καθώς και διπλό ιμάντα μεταφοράς. Μία πολύ καλά σχ..
  55,00€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2021
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question