ΘΗΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

ΘΗΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ
Θήκες για καλάμια ή μηχανισμούς στις καλύτερες τιμές. Όλοι ξέρουμε πόσες ζημιές προκαλούνται στους μηχανισμούς αλλά και στους οδηγούς των καλαμιών κατα την διάρκεια της μετακίνησης μέχρι να φτάσουμε στο σημείο ψαρέματος. Λύστε το πρόβλημα της μεταφοράς του ψαρευτικού εξοπλισμού σας, επιλέγοντας την κατάλληλη θήκη μέσα απο το e-shop μας.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΘΗΚΗ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ DAM
  Προστατευτική θήκη για την αποθήκευση ή την μεταφορά των μηχανισμών απο την Dam. Πολύ ανθεκτική και με εσωτερική επένδυση για ακόμα μεγαλύτερη προστασία απο χτυπήματα. Διαθέτει ενισχυμένο φερμουάρ και δέχεται μηχανισμούς μικρού και μεσαίου μεγέθους. Σε πολύ προσιτή τιμή και κορυφαία ποιότητα κατασκε..
  7,50€
 • ΘΗΚΗ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ SHIMANO
  Η Shimano µας παρουσιάζει µια προστατευτική θήκη για σχεδόν όλες τις κατηγορίες µηχανισµών ψαρέµατος. Χαρακτηρίζεται από µοντέρνο σχεδιασµό, διαθέτει διπλό φερµουάρ στο διάφανο καπάκι, υψηλής ποιότητας υλικό που καθαρίζει εύκολα, ενώ κυκλοφορεί και σε ..
  19,00€
 • ΣΚΛΗΡΗ ΘΗΚΗ ΚΑΛΑΜΙΩΝ YUKI
  Μία σκληρή θήκη μεταφοράς καλαμιών της Yuki, πολύ υψηλής ποιότητας και σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή. Η χωρητικότητα της είναι για 1 ή 2 καλάμια ανάλογα με τον τύπο. Παρέχει υψηλή προστασία τόσο κατα την μεταφορά, όσο και κατα την αποθήκευση των καλαμιών τους περιόδους που δεν τα χρησιμοποιείτε. Διατίθε..
  19,50€
 • ΘΗΚΗ SHIMATSU 1,60m
  Θήκη για την μεταφορά καλαμιών μαζί με τους μηχανισμούς τους απο την Shimatsu. Κατασκευασμένη απο υλικό Cordura ώστε να μην σκίζεται και να αντέχει στις τριβές και στην καθημερινή χρήση. Είναι αδιάβροχη, διαθέτει ιμάντες μεταφοράς για την πλάτη και τα χέρια, ανθεκτικά φερμουάρ και 2 εξωτερικές τσέπε..
  36,00€
 • ΘΗΚΗ ΚΑΛΑΜΙΩΝ ΜΠΑΖΟΥΚΑ
  Νέα σκληρή θήκη (μπαζούκα) μεταφοράς καλαμιών απο την Uno. Κατασκευασμένη απο ανθεκτικό πλαστικό για να μην υπάρχει η παραμικρή φθορά στα καλάμια σας κατα την μεταφοράς τους. Διαθέτει πόρτα στο πάνω μέρος για εύκολη πρόσβαση και το μήκος της ρυθμίζει συρταρωτά απο 1,60m έως 2,15m. Η διάμετρος της εί..
  47,00€
 • ΘΗΚΗ ΚΑΛΑΜΙΩΝ SHIMANO
  Υψηλής ποιότητας θήκη μεταφοράς καλαμιών απο την Shimano. Ιδανική για την προστασία και την μεταφορά μέχρι 2 καλαμιών με τους μηχανισμούς τους. Διαθέτει ενισχυμένα φερμουάρ, εργονομικούς ιμάντες, καθώς και υψηλή αδιαβροχοποίηση. Διαστάσεις 155cm x 16cm. Κορυφαία ποιότητα Shimano σε προσιτή τιμή. ..
  49,00€
 • ΘΗΚΗ BEHR 1,70m
  Θήκη μεταφοράς καλαμιών απο την Behr. Κορυφαία ποιότητα και προσιτή τιμή, σε μία θήκη που θα λατρέψουν όλοι οι φίλοι του Surf. Έχει μήκος 1,70m ώστε να μπορεί να δέχεται ακόμα και τα πιο μακριά καλάμια τηλεσκοπικά ή τρίσπαστα. Διαθέτει 3 εσωτερικά χωρίσματα για να μην ακουμπάνε τα καλάμια μεταξύ του..
  50,00€
 • ΣΚΛΗΡΗ ΘΗΚΗ ΚΑΛΑΜΙΩΝ SHIMANO
  Υψηλής ποιότητας σκληρή θήκη καλαµιών της Shimano, µε υλικό κατασκευής το πολύ ανθεκτικό 600 Denier Polyester. Η συγκεκριµένη θήκη διαθέτει φερµουάρ κατά µήκος και σκληρή βάση από ανθεκτικό πλαστικό. O ιµάντας µεταφοράς είναι ρυθµιζόµενος µ..
  93,00€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2019
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question