ΣΕΤ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ CASTING

ΣΕΤ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ CASTING
Διαλέξτε το εκπτωτικό πακέτο προσφοράς (σέτ καλάμι με μηχανισμό) που επιθυμείτε για την τεχνική ψαρέματος Casting. Επωφεληθείτε άμεσα σε ποιότητα και τιμή, αποκτώντας το δικό σας ολοκληρωμένο πακέτο.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ CASTING 0533
  Καλάμι: Νέο τηλεσκοπικό καλάμι ψαρέματος Lineaeffe Planet 3,60m. Κατασκευασμένο για να αντέχει στην σκληρή χρήση, θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους απο την ποιότητα και την συμπεριφορά του. Επιτυγχάνει ιδανικές ρίψεις και συστήνεται ιδιαίτερα για το ψάρεμα της μουρμούρας. Ιδανικό τόσο για αρχάρι..
  35,00€
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ CASTING 0689
  Καλάμι: Το Daiki Mineiko Mineiko είναι ένα καλάμι πολύ καλής ποιότητας και σε οικονομική τιμή. Δοκιμασμένο με τις καλύτερες κριτικές και ιδανικό τόσο για αρχάριους, όσο και για έμπειρους ψαράδες που ψάχνουν ένα φθηνό αλλά αξιόπιστο καλάμι για τεχνικές Casting. Διαθέτει σωστή παραβολή και είναι ..
  36,00€
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ CASTING 0175
  Καλάμι: Νέο καλάμι Lineaeffe Vigor Hardcore μήκους 3m. Aποτελείται από 6 τηλεσκοπικά στελέχη, έχει τη δυνατότητα να διαχειριστεί µε αξιοπιστία και ασφάλεια μολύβια από 100-200gr και έχει µήκος µεταφοράς 87cm. Το βάρος του είναι πολύ εύκολα διαχειρίσιµο από το χρήστη, αφού δεν..
  37,00€
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ CASTING 9334
  Καλάμι: Τηλεσκοπικό καλάμι ψαρέματος, Grauvell Titan Ambar. Κατασκευασμένο απο ενισχυμένο Fiberglass για να αντέχει σε μεγάλες κυρτώσεις και δύσκολες συνθήκες ψαρέματος. Διαθέτει ενισχυμένους οδηγούς και βιδωτή βάση μηχανισμού. Εξαιρετικά πρακτικό και εύχρηστο. Έχει μήκος 3,50m, αποτελείται απο 5 τη..
  38,00€
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ CASTING 0453
  Καλάμι:  Το Powerwind της Ron Thompson, είναι ένα οικονομικό και αξιόπιστο τηλεσκοπικό καλάμι για την τεχνική του Casting, με μήκος 3,60m και casting weight 40-90gr. Είναι κατασκευασμένο απο μίξη Carbon και Fiberglass, γεγονός που του δίνει μεγάλη αντοχή ακόμα και κάτω απο δύσκολες συνθήκες. Μπ..
  39,00€
 • ΣΕΤ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ CASTING 0945
  Καλάμι: Το Hiroko της Shimatsu, είναι ένα εξαιρετικό τηλεσκοπικό καλάμι για την τεχνική του casting, με μήκος 3,60m και casting weight 150gr. Kατάλληλο για όλες τις συνθήκες ψαρέματος. Αποτελείται από 5 στελέχη, είναι εξοπλισμένο με κεραμικούς οδηγούς, βιδωτή βάση στήριξης του μηχανισμού από γραφίτη..
  52,00€
Web development By Icop
Sea-Mountain © 2021
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question