ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΑΡΜΑΤΩΣΙΑ ΚΑΘΕΤΗΣ FLUOROCARBON

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΑΡΜΑΤΩΣΙΑ ΚΑΘΕΤΗΣ FLUOROCARBON

Κατασκευαστής: AMANATIDIS

Κωδικός Προϊόντος: 385214
Διαθεσιμότητα:
Σε απόθεμα
Τιμή: 3,60€

Διαθέσιμες Επιλογές

  
Δευτέρα - Σάββατο
08:30-14:00 & 17:00-20:30
Κλειστά :Κυριακή - Τετάρτη απόγευμα
Περιγραφή

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΑΡΜΑΤΩΣΙΑ ΚΑΘΕΤΗΣ FLUOROCARBON

Κατασκευάσαμε μία χειροποίητη αρματωσιά καθετής με χάντρες cross, από τα καλύτερα υλικά και με πολύ προσοχή στον σχεδιασμό της, έτσι ώστε να μεγιστοποιήσουμε την αποδοτικότητα της τόσο στα βαθιά όσο και στα ρηχά νερά. Για την κατασκευή της έχει χρησιμοποιηθεί εξ ολοκλήρου πετονιά Seaguar, η οποία αποδεδειγμένα αποτελεί το καλύτερο fluorocarbon παγκοσμίως σε αορατότητα αλλά και αντοχή στον κόμπο. Μία αρματωσιά που μπορείτε άφοβα να την χρησιμοποιήσετε ακόμη και για αλιεύματα μεσαίου ή μεγάλου μεγέθους όπως τσαούσια ή φαγκρόπουλα.

Το ολικό της μήκος της μάνας είναι 1,90m και διαθέτει 3 παράμαλλα μήκους 12cm. Τις συγκεκριμένες διαστάσεις τις επιλέξαμε με βάση την εμπειρία μας, αφού θεωρούμε ότι είναι οι ιδανικότερες για κάθε είδους ψάρια (μαύρα ή κόκκινα). Εξασφαλίζεται τόσο η αορατότητα της αρματωσιάς, όσο και η σωστή συμπεριφορά των παράμαλλων με αποφυγή στριψιμάτων από τα ρέματα. Το πρώτο παράμαλλο έχει τοποθετηθεί στους 25 πόντους απο το μολύβι, έτσι ώστε να ψαρεύει όσο πιο κοντά στον βυθό όταν πατώσει η αρματωσιά. Τα άλλα δύο παράμαλλα έχουν τοποθετηθεί ανά 40 πόντους.

Η ένωση της μάνας με τα 3 παράμαλλα έχει γίνει με χάντρες cross Ιαπωνίας, οι οποίες είναι τρυπημένες με λέιζερ για μεγαλύτερη ομοιομορφία στην διάμετρο της οπής αλλά και για αύξηση αντοχής. Δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση στην συγκεκριμένη χάντρα, έτσι ώστε να ελαχιστοποιήσουμε τα γνωστά σπασίματα φθηνών cross χανδρών που όλοι έχουμε συναντήσει στα ψαρέματα μας.

Τα αγκίστρια που έχουμε χρησιμοποιήσει είναι τα Fudo Chinu (made in Japan). Γνωστά σε όλους για την κορυφαία αντοχή και αιχμηρότητα τους, αλλά και ιδανικά για χρήση με οποιοδήποτε τύπο δολώματος. Ένα αγκίστρι από το ποίο πολύ δύσκολα θα ξεφύγει οποιοδήποτε αλίευμα.

Στην κορυφή της αρματωσιάς έχει τοποθετηθεί Heavy Duty Rolling στριφτάρι Νο1 (test 58kg), με το οποίο μπορείτε εύκολα να ενώσετε το νήμα ή την πετονιά από τον μηχανισμό σας. Στο τελείωμα της αρματωσιάς έχουμε βάλει στριφταροπαραμάνα για εύκολη ασφάλιση και απασφάλιση του μολυβιού.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ
Αγκίστρια Μάνα Παράμαλλο Αγκίστρια
1 0,43mm 0,40mm 3τμχ
2 0,40mm 0,37mm 3τμχ
3 0,37mm 0,33mm 3τμχ
Αξιολογήσεις (0)

Γράψτε μια αξιολόγησηΣημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Κακή            Καλή

Σχετικά Προϊόντα

Web development By Icop
Sea-Mountain © 2024
Positive SSL
Support Question
* Name:
* Email:
* Question:
Submit Question